Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi vrijeme da se milorad odseli tamo gdje ga razumiju sa svojom seljačkom politikom
Dodik gasi Dejton Dejton gasi entitete. Englezi traže ukidanje tzv rs-a. 👍
@Brcko: Odseli bi on, ali su vlast i pare preslatke. On će nastaviti sa svojim, ćak i ako izgubi na izborima. Onda će trubiti o prevarama na izborima itd
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vrijeme je da se ukinu entiteti a samim time i kantoni . 90% problema je automatski rijeseno.
tako je jaro samo ukinut kantone i entitete i vratit ustav RBiH i drzava= nacija
Zašto yebena FBIH ne ukine samu sebe za početak i sebe prenese na jedinstvenu državu BIH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema EL-Baketa mu vise
Revalidacija Dejtona i vracanje svih opstina sa vecinskim Bosnjackim stanovnistvom, prema prijeratnom popisu stanovnistva, Federaciji BiH.
Ugasite racune PROINTERU i INTEGRALU, i tu je kraj rezima. Pitanje je samo da li ce Trojka to dozvoliti ?
Bgmi došla maca na vratanca, kad se kuručiš, traži od Vučića za plate narodu budalo
Na entitetskoj pišljivoj liniji Ribnik-Kljuc, stoje 'policajci' genocidne tvorevine sa puskama??!! Hoce haman da se veterani ARBiH dignu, provociraju..Krmak-islamofob dodik se boji 'islamista'..prpa, ha
Banujte me, sve vam yebbemm
Nema tu nikakve krize nato je spreman rusiju napasti a ovog seronju ce objesiti za mudaaa
Kako jw dosadan vise, hajde bek se ocijepi vise, big deal, nek stave jos po 100 zastava uz napukle ceste, naredite da vam djeca nose uniforme od zastave rs, od.. Vise
ZATO STO JE KOSOVO POZVANO OD SAVJETA EVROPE ZA PUNOPRAVNO CLANSTVO I BITI CE PRIMLJENO U SAVJET EVROPE 17. APRILA 2024 GODINE, PA JE VUCIC NAREDIO DODIKU DA DESTABILIZIRA BOSNU ZA OSVETU! NATO TREBA BOMBARDOVATI BEOGRAD!
Clanice Savjeta Evrope u srijedu su glasali u Parizu da se Kosovo stavi na dnevni red PACE na zasjedanju u Strasbourgu 17.04.2024 za pinopravno clanstvo. 90% zemalja clanica SE su glasali, sto z’aci da ce slicno glasati i za clanstvo u Strasbourgu. Vucic prijeti da ce Srbija nakon izbacivanja Rusije izaci iz Savjeta Evrope koji broji 45 zemalja clanica!
Zato krmak lopovski i njegova lopovska famiglija pravi nered po Bosni!
Jedini tacan odgovor je zato sto ce izbori
Trebaju mediji prestat pratiti Dodika i staviti ga na ignor...
BH patriote, ne nasjedajte na svetosavski spin. Svi oni u isto pušu, i svaki ima ulogu od SANU, kako u miru rušiti Republiku BiH.
Oduvijek je bilo: Ne boj se psa koji laje...
Daj te ljudi kriza hara svijetom samo kažem, malo fali da pukne u Evropi ne bi ni mi trebali sjedeti skrštenih ruku kao 92 godine .Bolje biti pripravan i ne izvoziti oružje više,ovo ne miriše na dobro više ne budi mo naivni a sad nam ovaj i javno prijeti.
U pravu si, ne mirise nikako na dobro. A vi zapeli za izborni zakon i da imate 2 predjednika. Plasim se da ce uskoro to da budu i vasi i nasi NAJMANJI problemi
E medžed nama prijeti da možemo živjeti na 25% teritorije a to su sve naši gradovi a oni 50% rade kod nas,sad bi mi trebali promjenuti ploću pa dokle više otkaze davati pod hitno neka idu u šumu pa neka tamo rade kod nas više neće.