Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekalo se da bi se pred izbore reklo kako se brani drzava.
Izađe onaj Đonlagić jučer punih usta patriotizma kako Mumija vrši državni udar a Mumija donijela odluku prije 8 mjeseci, sad treba Đonlagića pitati šta si čekao osam mjeseci jel šta si čekao Jel stvarno si čekao Izbore pa da digneš tenzije jer prije 8 mjeseci si znao gubo jedna naša
A jesi grdan isto Gargamel
Koja je poenta prenosa. Da li je jednostavnije? Jeftinije? Zašto prenos nadležnosti? Ima li objašnjenje?
Zato sto su glupi pa im je trebalo toliko da skontaju…
Je li itko shvatio o čemu se radi? Nije. Haha,po ovo što Bevanda radi ide u prilog svakom poreznom obvezniku,
Sjaši više Bevanda!!!
Sjaši više Bevanda!!!
Sad ce akcija hapsenje djecurlije u parku sa pivom i dzointom. Ove sa milijardama ne smiju dirati.
Nakaza u ljudsko obliku i sa medzusom u uhu prijeti zamjeniku Rancicu Samo na znanje Bakiru da pacovi iz HDZ rovare po temeljima drzave Bosne. A jajarsko tuzilastvo neka spava VSTV vrijeme ja da pojedete kajganu i izaberete novog predsjednika tuzilastva drzave Bosne.
Novinari molim vas nađite ovu našu gubu Đonlagića i to ga pitajte "šta si čekao osam mjeseci da izađeš u javnost ili si glup nesposoban da ne vidiš dva prsta ispred očiju ili si čekao pogodan trenutak za dizanje tenzija, jer prije osam mjeseci si znao da se ruši država a ti čekaš pogodan trenutak za skupljanje poena prije izbora"
Pa sta bi inace radio df
Dohakase i njemu, evo danas se u Čitluku rodio mali Ivek, buduci ministar finansija. Izdrzi Bevanda dok Ivek ne zavrsi neki od fast food fakulteta.
Pa dali ste Hrvatima sve kljuceve svih finansija, sva moguca ministarsva finasija da im je lakse raditi i po horizontali i vertikali. Ako cemo dijeliti gradjane sa aspekta hdz-a, znaci njih 7% upravlja svim parama u drzavi...I ovo je BiH
Daj pitajte ovog covjeka sta jede i pije, ima preko 100 godina
Gargamel stvara plodno tlo za kriminalne poslove glavesina iz nacionalnih stranaka SDA-SNSD-HDZ. Sve da se obogati utajom poreza.