Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaa :)) jao frke kod begovske kopiladi... :))) pa šta je ba, davat ćemo i vama malo struje na kašičicu, jes da je elektroprenos naš al polako ba...
Servi su uvijek bili nasi robovi i kmetovi. Nije za njih ni drzava ni biznis. Oni samo treba da teglje poput volova i da im se da nadoknada u hrani i zitu.
OHR misli da su u BiH ljudi nepismeni. Te vase \'argumente\' prodajte Zulu plemenu u Africi.
niko ne smije da vas bije osim vase i nase milicije.hhahahahahahahahahahahah
eh srbi dolaze vam teske dani nema vise milosevica da vas brani..... mmuuhhahahahaha
ibisevicu kraljuuuuuuuuuuuuuu 3 0 het trik
ja@ Pa ne bih rekao da ste najbrojniji, što je još veća žalost vi i ne znate šta ste(Bosanci, Bosanci i Hercegovci, Bošnjaci) nema te još svoje nacije.A to što ste najbrojnijji nije uopšte nešto veliko bili ste i 1992. pa šta ste tad uradili?Malo sutra unitarna Bosna, a to što vas ima više je direktna posledica vašeg genocida nad nama u Prvom i Drugom svjetskom ratu, ubili ste više od 2 miliona Srba.
moj raso moras nesto puno vise uraditi nego tipkati junacki po ovom portalu ako hoces da ovo bude srepska zemlja bosanci su ovdje najbrojniji i nikad ovo nece biti nikakva srpska a ti najvise sto mozes jest da lijecis svoje frustracije tipkajuci o nekavoj iluziji i mozes ti sad napisati sta hoces ovo ce opet biti bosna al hajd ako ti pomaze...opleti raso
Odakle ti ovaj link na YouTube? Ne mogu da vjerujem, pa ovo je senzacija!!!!!! Komsije ce se bas obradovati...
Odakle ti ovaj link na YouTube? Ne mogu da vjerujem, pa ovo je senzacija!!!!!! Komsije ce se bas obradovati...
Odakle ti ovaj link na YouTube? Ne mogu da vjerujem, pa ovo je senzacija!!!!!! Komsije ce se bas obradovati...
Rašo, ovaj video što si stavio link, auuu ;-)))))))))) ha ha
Odlično sam se nasmijao.ED-Reh reče da poturice imaju nekakve stručnjake?Da mi je samo znat u čemu.Nemoj te se ljutit zbog klipa malo se zezamo.
rašo dijete od sedam godina ima daleko razvijenij mozak od tebe, što znači da si tu u najmanju ruku umjereno retardiran (nije mi bila namjera vrijeđati lica sa posebnim potreba) ovo ti piše stručnjak iz ove oblasti
rašo, sreca pa nisu svi cestiti srbi kao ti, ima onih koji zele suzivot i mir, stoga nemaš pravo u njihovo ime oglasavati taj svoj krkanluk u mnozini npr. \"ne zelimo\". a za ovaj video, sta reci nego, sve si naucio o islamu da bih ga psovao, a ako ti je to povod za ucenje bilo cega, onda tvoj mozak se prestao razvijati u 13oj godini, posjeti lijecnika, jos bolje; kakvu obrazovnu ustanovu, recimo osnovna skola, mozda dodjes do pameti i nadjes kakav dobar posao, kupis dobro auto, dobar stan itd.