Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ložicete vi čizama i kredenaca kako je krenulo
loze gume, a da nece cumur
Idi na selo,pa vise kuce ti suma pa ožeži
Ama ljudi, plina nemamo, struja ce do neba poskupjeti...najlakse reci "zabranjeno je", a da li te iste vlasti mogu obezbjediti alternativu ljudima?
Ha ja nemoj cumur a ostalog nema,e nemere totako ima dase cumura pa makar se svi pogusili
@Sabitmajstor zato sto se tokom godine bavimo visokom politikom, a ne ekonomijom i unaprijedjenjem zivota obicnog gradjanina, zato cemo svi rak na plucima dobiti. Uvijek se zivotnih pitanja sjetimo u 5 do 12, do nas je.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Treba u Sarajevu, Tuzli,... zabraniti prodaju i transport uglja i uvesti velike kazne. Mora se od nečega krenuti. Nastaviti sa pomoći ljudima da se priključuju na centralno grijanje, plin,... ili davati pomoć u kupovini toplotnih pumpi ili peći na pelet
Zabranite koriščenje guma i plastike pa onda da ugalj.
Drva nema, struja ce poskupit, plina i onako nema, na sto se grijati.🤣
Ima da donesu mjeru kako je u kući/stanu toplo ako je temperatura iznad 15 stepeni i riješen problem. Mjerama se sve rješava.
lahko je zabraniti nesto, a da li ti isti gradjani mogu tj imaju para za nesto drugo ne pita se. Treba povecati plate, penzije pa onda raditi nesto gradjani se bore da prezive mjesec dana s primanjima koja su losa svaka marka se gleda gdje ce se potrositi jer sve poskupljuje. Obezbjedite ljudima da mogu zaraditi za bolje otvarajte fabrike, povecajte satnice, pa ce se mjenjati stvari na bolje.
Pravno je nemoguce ulaziti u domove gradjana ali je mogucezabraniti uvoz uglja u KS za privatne potrebe.Dodatno i drasticno oporezovati one sa dva i vise vozila odnosno omoguciti kolektivni prevoz onom koji na posao dolaze u KS tj.zabraniti im ulaz motornim vozilima u uze srediste grada.
Pametnom čovjeku ne treba ništa reć', pametni ljudi su već odavno iselili iz BiH. U BiH samo budale mogu ostat
zabranicete karinu imamo svoje hidrocentrala koje su uhljebi prisvojili pa poskupljuju struju valja finansirati svalerke
Pa kako će se ostvariti plan kad je došla Trojka i ugasila čitavo ministarstvo koje je pokrenulo inicijativu, da bi mogli gurnuti čovjeka više na poziciju. Dokazano čak i na sudu da je neustavno, ali to plaćeničke medije ne zanima.
Dinookioo sto god kaze izgleda da je laz
Predpostavljam jer drzava nije sposobna obezbjediti plin.
Neki nemaju ni za uglja a ne da se na plin griju, ne rade svi u drzavnim
Pa na šta da se narod grije. Ne radimo svi u elektroprivredi da se grijemo na dugme
Zabranite vise ugalj,otrovase nas komsije
Uskoro uskoro
Zato što nema gasa!!!!
Zato je kriv direktor kantonalne inspekcije fahir halilovic