Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što imate SDA na vlasti koja se kao bori za BiH i bošnjake.
Ne mogu prihvatiti islamizirani Srbi, da im je Alija predao polovicu BiH. BiH postoji na papiru. Na terenu postoje Republika Srpska, Herceg Bosna I dio kojim vec 30 godina vlada obitelj Izetbegovic. Kako to nazvat, ne mogu se ni sjetit.
SDA hobotnica je ogromna i vraća se jača no ikada
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zato što nema države
Postojbino draga Mladena i Tvrtka! Hrvatstvo mi tvoje baštinstvo je sveto. Ah, neka je samrt i teška i gorka, Za spas tvoj i sreću — mog života eto! Musa Ćazim - Ćatić (onaj sa 50 KM)
Jugo nikad ne prežaljena
Zato sto je Stefan Tvrtko Kotromanic napravio Herceg Novi i dole mu je bista. Kad srbima vrate njihovo onda ce skinuti i granicu. Duro Pucar stari i 1949ta godina kazu to sto kazu. Da ne pricamo o 1971 i popisu stanovnistva.....prc
To je interes svih Naci-stranaka
Prije tri dana sam prošao ovu granicu kod Trebinja i zaista da ne povjeruješ. Sad zamisli ide stranac koji se zaputio u BiH i kad pređe granicu sa Crnom Gotom dočeka ga tabla manjeg entiteta. Ljudi će kontat da su fulili državu i da ih je navigacija odvela pogrešno. Zatucani
E jesi nasla kome ces postavit pitanje .
Kakav narod takva vlast. Gamad pogana i nesposobna.
Iz istih onih razloga zbog kojih Klix ima anonimne komentare. Da se sroza ugled Bosne i Hercegovine.
Zato sto smo rupetina od drzave
Kad ulazis u protektorat, stavljanje obiljezja kofol drzave bi bilo mazanje ociju posjetiocima, tako da je ovako i bolje.
Nema je jer na 49 odsto BiH zive Srbi koji u ogromnom procentu zele nezavoinsost i smatraju RS svojom drzavom, kao sto to u vecinskim kantonima misle i Hrvati, ali za Hrvatsku. Čemu cudjenje. Oni imaju jedano vazan glas kao ja ili bilo ko sa ovog foruma. Umjesto da Bosnjaci pametnom politikom KOMPROMISIMA pokusaju da ubjede jedne i druge da ostanu u BiH mi 20 godina slusamo junacenje u prazno SAD i botova kako ce ih ukinuti?! E zbog toga i nema tabli ni zastava.
to ti mislis... dok dodik prica prazne price jer mu je to u interesu i zabole ga za narod, pogledaj u ustav RSa i procitaj koji je glavni grad RSa!
Nonpapir na terenu
Mogu kako oče ali neće dokle oče.
Ako će državnu zastavu postaviti naopačke kao na FMUP-u, Centralnoj banci, Vijećnici... bolje da je i nema!
ZIVJELA GENOCIDNA REPUBLIKA SRPSKA I UZP HERCEG BOSNA
Jebu nas na sve strane. Ili smo zasluzili, ili smo preglupi. A mozda i jedno i drugo