Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bisera jel sin postao ambasador, sve vam j... pohlepno
Više volim bit siromašan nego bogat i ovako izgledat
@MucacosSa. Jel tebe tata Dodik gdje postavio.. ili te jos nije priznao kao svoje dijete
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sda, drzavnistvo i diplomatija ne mogu u istu recenicu. njihov domet je begovat na potezu sebilj - marin dvor gdje ce vijecnicu obasjavati zastavama turske i palestine.
Kineze je doveo tata Aco na Balkan. On diriguje politiku isto kao sto ce upravljati sa svime sto oni naprave u BiH. A njima dobro dodje da malo ucjene ne bi li im dali jos vise posla i para i ne bi li jos vise iznervirali prave prijatelje BiH.
BH jer je na izrazito trusnom geopolitickom terenu te bi morala strogo ustrajati na neutralnosti. Al zato bi morali imati pametne i slozne vodje sto su pusti snovi. Budale nas vodaju pa nam zato na svakom cosku iskace novi problem, nista nismo sposobi rijesiti.
OVI KOJI PRIČAJU O EKOLOGIJI I ZAGAĐENJU NEKA SE NAKON 5 G. PRIPREME ZA DNEVNE REDUKCIJE STRUJE (A LA LIBANON) I TRI PUTA SKUPLJU UVOZNU STRUJU. JER GENERALNO I EU GASI TERMKE I OSTAJE BEZ STRUJE. ONDA ĆE BITI VRISKA DO NEBA. SA NESTANKOM STRUJE NESTAJE I VODE, GASE SE FRIŽIDERI.... A MI SPAVAMO LI SPAVAMO...
Sve neprijatelje je nama SDA stvorila. Nama su danas i Saudija i Emirati neprijatelji zato što nisu Muslimanska Braća odnosno Mladi Muslimani.
Joj kada ostanemo bez struje i počnemo uvoziti pa stignu računi a mi svi pravac na rijeke bez hidroeletrana i pjevamo sa dubiozom pusti neka teče. Još nam Leonardo di Kaprio čestita na plaćanju računa uvoznicima koji će biti trostruko veći nego sada.
NEVJEROVATNA LAHKOĆA UNIŠTAVANJA BOŠNJAKA! STOPIRANJE BLOKA 7 KOJE JE URADIO ŠĆEPO PREKO SVOG POTRČKA DŽINDIĆA DA BI SE UVUKAO ZAPADU IMAĆE POSLJEDICE PO BOŠNJAKE POPUT RATNIH ŠTETA 92-95. AKO JE ŠĆEPO U SVEMU PROTIV BOŠNJAKA ZAŠTO ŠUTE BAKIR, NOVALIĆ I OSTALA KAMARILA. ZA KINEZE JE TERMKA SERIJSKI PROIZVOD I NIPOŠTO SE NIJE SMJELO PODILAZITI ZAPADU SJEČENJEM GRANE NA KOJOJ SJEDIŠ.
Blok 7 nije nikakva najveća poslijeratna investivija, već najveća pljačka, muljaža i prevara naroda, Bošnjaka proje svega, Elektroprivrede i kada bi ga pokrenuli, a ne smiju ako žele u EU, najvećeg zagadjenja BiH. Pare su, naravno, milione, uspjeli nahapati i naši banditi i izdajnici naroda.
nas i kineza preko milijarde
tgz
Nije nase da idemo uz nos sa Svjetskim silama, vec da gradimo sa svima dobre odnose i iz toga da gledamo kako izvuci benefite
Sta imaju kinezi sa nama u pm?
Mi smo u takvoj situaciji da nemožemo sjediti na dvije stolice, zapad je naš strateški partner i tako se moramo postaviti. Kina je velika i močna država ali je daleko i ne vidim kako može značajnije uticati na prilike u Bosni. Zapad je svuda oko nas sa izuzetkom Srbije pa se spram toga treba i ponašati
Koliko je dug zablok 7,što to ne napisete,nego ovu SDA,kravu opet stavljate u javni prostor,imal joj sinova,gdje,FUJ
BLOK 7 JE NAVEĆA PREVARA I KRAĐA U ORGANIUACIJI SDA...