Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da se zapitate zasto su plate male, a troskovi veliki, zasto odlaze gradjani BiH, itd...
Sabahajrula napaceni narode
Paja Patak dobio zadatak Da poljubi Patku u guzicu slatku
Pa zajebalo im je planove sto se nije desio nikakav incident. Zajebao ih onaj Americki ambasador, jer samim tim sto je on bio medju njima osiguranje je bilo vece. A da se desio incident, par polupanih glava, a ovi pri organizaciji onda fino u Austriju predaju za vizu i kazu mi smo gay par, nasa su prava ugrozena u bosni, evo imamo i ozljedne listove sto su nas pretukli
Treba pitati vlaadu kantona koliko je koštala?
Ja im ne halalim. Svaka marka poreznog novca izdvojena za paradu javašluka i ludosti nije im halal.
Hadzija Konakovic potrosio 2 miliona KM na organizovanje parade i davanja sredstava organizacijama povezanim sa njima pa se sad po njegovoj naredbi friziraju izvjestaji o tokovima novca.
Ali je konakovic pravi miš.Organizovao gay parafu i zbrisao.Nije imao hrabrosti da izadje.
a ja bi ovo glavatoj sto drži tablu refugees kuci doveo jedno 10ak.....znam ih ovakvih kamaru!!! Nesto halaju i seru,a nemogu sebi omogucit normalan zivot a kamoli da prime izbjeglice. Pitaj ove sto bi primili da ostave adresu,broj telefona ili neku garanciju...hahahahaha NARAVNO DA SE NECE NIKO PRIJAVITI.
Koliko će tek Srbiju koštati sljedeća u Beogradu poznata kao EU parada.
..kako kaže lider u bošnjaka na n1..to nisu normalni ljudi,ali nisu oni krivi što su rođeni takvi nenormalni i ne treba ih proganjati i život im još više zagorčavati..ali ne treba im ni dozvoliti da paradiraju i propagiraju svoje bolesne ideje...i g-din europejac zukić nijedne na sve to sranje ne reče...niti on niti bilo ko od političke elite u bih...i vi još uvijek mislite da će nas u eu?aferim bake!
@SagrdanLjepotanvic šipu kirbiju, tako i treba da kaže svaki normalan čovjek na ovoj planeti, ne mrziti te ljude zbog toga i ne napadati ih ali jasno i glasno reći da je to što jeste.
A sto kasni formiranje vijeća ministara vec godinu dana, libo koga briga. Sta nas "Mošnje" brine, doduše tradicionalna porodica prije svega brine o svemu, bez obzira da li je na okupu, ili su rasuti po Njemackoj, Austriji...
I sad ja glesam te zenske na slici, nije cudo sto su lezbe pa nebi laserom preko nje svjetlio hahaha
Prica se da su placali izmedju 150 i 200€ za nosenje zastave.
@kliknilajk trebao si doći da vidiš sam za sebe, ako ne znas onda nemoj prosipati nebuloze po netu. Nisu vas tako u mektebu ucili
Sad kao vi trenirate strogocu na ovima koji nesto rade, mislim stvarno!
Pa nebi kostala ni feninga da smo civilizovani i da nije trebalo 1000 policajaca, betonskih barijera da ne uleki kakav ludjak sa kamionom, snajperisti na krovu itd itd
Joj, strašno. Za taj novac uhljebi su mogli nove laminate postaviti, Bakir novi sprat srediti... Ne znam kako ćemo sad kad je novac potrošen na promociju ljudskih prava.