Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vama bošnjacima je svako sporan kao ne igra Kako vi svirate
Europa se ne mora osvrtati na to da li se nešto bošnji sviđa ili ne sviđa.
Bog te mazo' kakva diskonekcija sa realnošču. Bošnjačka strana veoma brzo odlučuje tko je njihov ili srpski igrač i rapidno mijenja osječaje prema stranim zvaničnicima i osude prema istima na osnovu brojanja krvnih zrnaca, bračnog stanja, ili bilo kog proizvoljnog faktora njihovi kreatori javnog mijenja odluče kao mjerodavnog. Prihvatiti realnost kakva jeste i raditi je bošnjačka rak rana. Biti žrtva je njihov max.
Lajčak je kupljen od strane Dodika još u vrijeme kada je bio visoki predstavnik u BiH. Kada mu je postalo jasno da se to saznalo, on je pobjegao sa tog mjesta prije isteka mandata.
Dva topla brata...
Čuj molim te problem je što Lajčak dolazi iz zemlje koja nije priznala Kosovo. Zapadnjački licemjerno, dakle ne više ni klasično licemjerje već ovaj zapadni, teži oblik, a nije problem kad predstavnik dolazi iz zemlje koja je priznala Kosovo jel tako, takvi su objektivni zar ne? Ne znam da li je gospodinu poznato, ali nakon posljednjeg povlačenja priznanja Kosovo više nema većinu u UN, dakle natpolovična većina država u svijetu ne priznaje ili ne glasa za Kosovo.
Tko je ovaj desno na slici
Cim predje BiH granicu u Bosanskom Brodu,treba ga vratiti nazad.
pa bolje ivicu dacica umjesto ovog obozavaoca velikosrpstva da su postavili vjerujte bio bi korektniji i neutralniji
Ma jasta, treba sda sve da komponuje i da bzde samo ko njima odgovara u svim segmentima. Postaju srbi za 15 min, biraju sebi hrvatskog clana, sto je sadasnja koalicija pokazala, ali malo im, malo, samo drzavo po mjeri sda, hobotnica je cudo.
U Evropi postoje jake profasisticke struje koje ocito imaju simpatije prema slicnim iz regije. Sreca tu je uvijek Amerika da dovede stvari u red.
Uvijek se pregovara sa onima od kojih se ima šta dobiti. Ako Srbija želi pregovore sa EU onda je dobro i za BiH. BiH nije susjedna zemlja turskoj, nego Srbiji. I turska pregovara sa Srbijom a ne sa bosanskim predsjednicima države ili stranaka. Dodik ne igra veliku ulogu koliko Beograd, jer Beograd odlučuje.
Dva govneta
Lajčak je nebitan u cijeloj prici. Bitno je samo tko je predsjednik SAD. Albanci su donijeli odluku da sacekaju ishod izbora 2020 u SAD, u nadi da ce pobjediti BIDEN, sa kojim imaju niz zajednickih poslova. -- http://theontariotimes.com/trump-vs-biden-will-be-brutal-and-personal
prestao sam čitati kod "pogrešan je politički signal za strane u pregovorima Kosovo - Srbija da i specijalni predstavnik, uz visokog predstavnika Borrella, dolazi iz zemlje koja nije priznala Kosovo."