Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokazano je i pokazano je da su svi narodi u ratu ispali budale. Ne zna se ko je ispo gluplji. Ako mislite i znate da nisam u pravu, hajde da uporedimo šta smo imali prije rata a šta to svi imamo sada A haški sud nije stariji od suda Božijeg
Jest legitimna vojna meta u toku neprijateljstava. Ali nije ako se prethodno postigne sporazum o sigurnosnom koridoru za evakuaciju.
Nije ako u tom dogovoru stoji da naoruzanje ostaje u kasarani a toga se srbo-cetnici nisu drzali tako da predhodni dogovor postaje nevazeci .
Sta ti znas legitimni? Hoce li Covke u predsjednistvu? Samo prati, saznat ces
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Legitimno, u toj koloni su bila golobrada djeca koja ni pušku nisu znali držati
Steta ovog BOV-a i M80 koji su utekli taj dan.
Bosna je bila nezavisna drzava.Sta na teritoriji Bosne i Herzegovine radi kolona vojske Yugoslavije???
Cim su krenuli na Vukovar sa četnicima pokazali su svoj karakter i stranu koju su izabrali.
Po Klixu ispada, da su i oni jadnici iz Srebrenice sto su isli u proboj, bili legitimna vojna meta
Prvo Srebrenica je bila zasticena zona u kojoj je narod,u velikoj vecini protjetan il pobjegao od četničkog noža, gladovao otud i napadi na okolna srpska sela. I sta vise da ti pricam.. Barem nam legitimne mete nisu bili stari i zene ko nekima u i poslije Oluje.
Kad je JNA dosla pod totalnu kontrolu fasista: Milosevica, Cosica i njihovih Dzenerala...onda je za Bosance ta ista JNA postala (1992-95) strana okupatorska vojska? Povezivanje 'bratsva&jedinstva' i Tita (Partizana) nema nista sa Cetnickim okupatorima i agresorima na suverenu i medzunarodno priznatu BiH.
Rat je bio nepotreban. Sve ostalo je mazanje ociju.
to je ko kad bi sutra Republika Srpska proglasila nezavisnost i samim tim sve BiH vojske i policije i uopste bilo kakve naoruzane formacije postanu legtimna meta za ubijanje E tako je Bosna proglasila nezavisnost od Jugoslavije pa kako kazete sva Jugoslovesnka voska postala legitimna meta otcepljene republike BiH
BIH je bila republika unutar savezne drzave Jugoslavije sa punim pravom na otcjepljenje. GT je nista, politicki entitet, kao opstina, nema autonomiju, nije dio savezne drzave, nema drzavnost.
BIH je već tada bila međunarodno priznata država RS može proglasiti nezavisnost samo ko bi je priznao mi vaši prijatelji Rusi nebi vas priznali
Krenulo iz Komande sa oružjem i opremom i sa puno više vozila od dogovorenog konvoja bez oružja i još pucali da isprovociraju sukob. Dobili pravi odgovor i sad plaču i pale svijeće. Propalo sve započeto dan ranije i sad mogu plakati o 'erojskoj i junačkoj' pogibiji. U grad više nisu mogli ni priviriti.
da smo znalu na sta su sposobni genicidni divljaci trebalu amo vas izbrisat sa lica zemlje...
VRLJIKA NACIJA, OBRAZ CVAJA, JESMO LI GENOCIDNI? JESMOOOO....😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣 HRAKKKK....POSRED FACE POREMECENE...oni DOISTA POREMECENI TIPOVI oni koji ne vole svoju rodnu grudu....
Svi ruke gore...Svi Svi Sviiiii...idemo NAJJACE SAD.....JEBEMO VAM MATHER U PICKHU
Svjedocenje kukanjca i istina o dobrovoljackoj. https://youtu.be/FbAKx_OvEL8 6 ljudi je stradalo u napadu JNA na Sarajevo
Dali ce se ikada nasi politicari svi skupa sastavit u jednu normalnu delegaciju i svim zrtvama Rata na jrdnom mjestu(ili ce i tu zbog mjesta izbiti svada)odat duzno postovanje i moliti za oprostaj svih zlodjela sa svih szrana. Moramo se svi ujediniti i smijeniti nase vodece galamdzije . Bolje nam je zivjeti lijepo i u svadi ako treba nego ovako u svadi i siromastvu .
Ta ista kolona isti vojnici su pušteni da izađu iz Sarajeva popnu se po brdima BiH i ubijaju narod. Po meni greska sto je iko pušten, sve je trebalo zarobiti do okončanja rata i tako fašistima umanjiti borbenu moć.