Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je poznati Orbanov neofašita i antievropljanin.
@Bosnia007, Putuj Evropo, nemoj više čekati na nas, ne pitaj mnogo, dospjećeš i ti na hrđav glas. Krivi smo mi!
EU krediti su jako provlacni za lidere...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije do EU, do Bakira, Dodika i Covica je
nama ni bog više na pomaže a kamo li jebeni mađari
Nema boljeg čovjeka za ovu funkciju od Tročanjija...
Ovo je totalno beznacajno.Srbija, BIH,CG,Makedonija, Albanija,Kosovo nikada nece biti EU, ni za 100 godina.Eu je sarena laza za narod.Ako mislite da ulaskom u EU ce biti rjeseni svi problemi i da ce nastati blagostanje, grdno se varate.Prekinuti sve pregovore oko clanstva, napraviti ugovore o saradnji i trgovini sa EU, i to je to.Zasto moliti EU , ako nas ne zeli?Taman ce nas ovaj ublehas uvesti u EU.
neće dugo, kao i svi fašisti!
Nama ne moze doci gori ... svaki je gori na svoj nacin... sve su to nizerangirani politicari..
Takva Evropa nam i ne treba. NATO - puna kapa.
Kakve veze ima i da je izabran Stjepan Mesić npr., kad ovi naši tokmaci ne mogu ili nece da maknu naprijed u reformama. Vladavina prava nikad nece nastupiti sve dok odgovorni za prvu akumulaciju kapitala ne odumru polako bioloski. Pa mozda ni tad.
Onog trenutka kada je Engleska (Glavna hegemonisticka i kolonijalna sila ikada u istoriji Zemlje) odlucila da napusti EU tvorevinu, bio je jasan znak da je ista ideja u svojoj sustini propala. Ceka se samo da se krupni kapital preraspodjeli i prebaci u neku drugu ideju. Jedino su jos narodi Balkana slijepo zaludjeni Evropom, kao da nikada nismo bili njen dio. Najzalosnije je da od svega iz te evrope mi usvajamo uglavnom ono najgore.
@ShalomAdonai Apsolutno tacno! Pametni narodi EU(Britanci, Danci, Svedi) nisu htjeli euro, jer su znali da je euro podvala da se opljacka narod i siromasne zemlje EU-a.
Najgori signal šaljemo mi, glasanjem na izborima!
@Hipokrit2 Kada ovi "građanski" se koriste trulim izbornim sistemom da ubace pokoje kukavičje jaje i onda se žale zašto stranke s nacionalnim predznakom nemaju konkurenata. Svatko se bavi svojim akrobacijama i nemoralom da dođe do fotelje i upne prstom u drugoga. Komšić je dosad trebao da ima bar 3 olimpijske medalje iz akrobacija.
Moramo shvatiti da nas niko neće u EU primiti zato što ce se sazaliti sa nama, ili zato sto je ovdje bio rat prije 25 godina. Kada ispunimo sve obaveze iz SSP-a, mozemo ocekivati poziv za prikljucenje, i tek tada trebamo poceti razmisljati o oventualnoj naklonosti nekoga ili necega ka nasem clanstvu u EU. Do tada, Halo, ich bin Dexter, und komme aus Bosnia :)
Pa naravno da je on pravi izbor kad se niste ni kontalo u narednih 10 god ni prosirivat...
Da se NE lažemo...s njim ili bez njega mi nikada nećemo ući u EU... to je tako i tačka... ha ya
Ovaj frajer će preseliti dok BiH ostvari uslove za kandidata opste
sad se možemo pravdat "igrali smo dobro ali zayebo nas sudija"
Nikad nije bilo do EU nego uvijek do BiH, da bi se postalo član EU treba napraviti zakonske promjene u smjeru vadavine zakona i pravne države,poštivanja ljudskih prava, smanjenja korupcije, itd itd Kad to BiH uradi odmah postaje član zajdnicnice država zvane EU
@VinkoMaris Nemože BiH u EU. Zemlje s nazadnim istočnjačkim mentalitetom nisu za EU i to ni stotinu parada srama neće promijeniti.