Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
povećaš izborni prag na 5% i nema "vaganja"
ponovom ne bi rekao da shvatas sta je vaga
Kakav izborni prag.. trebaju 2 stranke..lijeva i desna..i zdravo..ostalo sve eliminisat
Ne mozemo porediti Dritana i Fortu. Forto je dezerter . koji se vratio u Sarajevo i sad ko fol voli Sarajlije koje naziva seljacima . To mu ne mogu oprostiti nikako.
Bravo za članak. Ali treba proširiti listu primjera političkih kurava.
zaboravili ste Ivicu Dačiča koji je mnogo bolji muljator od ove trojice...
ili ti politicka prostitutka ---
Blago se onim politićaarima kojima može svašta po kapu stati.
joj kad vidim fortu tacno mi se sve zgadi
Što je ono u živinicama oko konjuha?
Zato sto postoje nacionalne stranke.Zakonom zabraniti
Kad si vaga nemaš ni obaveze ni odgovornosti. Deri dok može a kad si i pobjednik poput SDA opet nemaš ni obaveze ni odgovornosti. Kradeš, pritvaraš, korumpiraš i opet ovce za tebe glasaju. U BiH već dugo ništa nema smisla.
Alkohol,kocka i vlast su tri najveća poroka. Od prva dva se može izliječiti.... Meša Selimović!
Jos malo i proci ce vase vrijeme. Vrijeme u kojem su se malena plemena igrala drzava i naroda. Nakon 30 godina ste stvorili nista i samo ste raskrmcili i rasprodali sve sto su komunisti napravili. Racun ce vam doci na naplatu a placace vasa djeca.
CUVAJTE MENTALNO ZDRAVLJE
Joj ovog Forte uhljupa a Srdjan Mandic jos gori od njega
NIP + SDA = Betoniranje
Joj ovog Forte uhljupa a Srdjan Mandic jos gori od njega
Glasas na izborima k'o mali Đokica i onda ti premijer kantona sa budzetom preko milijarde postane .... lik ne zna da li heb'o ili je treb'o. Baci kamen u Budi precizan