Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sto je ubleha koja svoj populizam pokusava prodati glasacima. Forto je kao sve iz trojke jedna velika obmana koju su nam stranci instalirali kao “bolju alternativu”.
Ne glasati vise nikad za ove trojkase i SDA!
Tačno je da je Trojka ubleha, SDA je isto ranje samo drugo pakovanje ali za koga glasati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uzme ti 100 KM iz dzepa za skuplju registraciju a onda objavi rat Cips prijavama i usvoje Zakon o vinu koji se jedino tice Hercegovackih HDZ proizvođača kako bi omogućili izvoz. Bravo glasacima trojke, koga ste nam izabrali a Smit i Marfy nametnuli
Zato sto ljudi rade svoj posao za svoj interes i hajr,tj talove i sheme razne.Ono sto je njihov posao to njih ne zanima,imaju svoje obaveze tendere,ugrađivsnja itd.
FORTU JE U PRVOM MANDATU POSTAVIO NELSON, A U DRIGOM MANDATU MARFI - I ON JEDINO NJIMA POLAŽE RAČUN. KAKO ĆE ON POLAGATI RAČUN GLASAČIMA - KAD GLASAČA I NEMA, ISTO KAO I N. NIKŠIĆ ZVANI NJIVA.
Zato što nema mu*a ,jer su svi dobri po par miliona za kratko vrijeme… Dajte Muzaferu Salkiću da bude nadzor pa ćete vidjeti napredak.
Zato sto Damir Hadzic umjesto da je u zatvoru on nam bukvalno otima pare.Prvo treba ponistiti odluku a onda redom sve smijeniti koji su ucestvovali u pokusaju ove pljacke
Ne hebu ga škutori ni strucno
Zlotovor, izdajnik, cinik, lutor, neznalica, primitivac i jos more atributa su vezani za ovog ljigavca, njegovu bijednu stranku i sve njegove Trojkase. FUJ bagro lopoovska kriminalna
FORTU JE U PRVOM MANDATU POSTAVIO NELSON, A U DRIGOM MANDATU MARFI - I ON JEDINO NJIMA POLAŽE RAČUN. KAKO ĆE ON POLAGATI RAČUN GLASAČIMA - KAD GLASAČA I NEMA, ISTO KAO I N. NIKŠIĆ ZVANI NJIVA.
Jedina "država" u kojoj jedan ministar ne može ništa.... A neki drugi mogu sve.... I tako ukrug.... Funkcionalna država nema šta.... A za svoj rad (čitaj nerad) uzimaju veliku lovu.... Gasi svjetlo
Mozda mu niko ne odgovara zato sto isti zahtjev ne smije da uputi drugom entitetu. Sam kaze da tamo nema Big zna kakve ingerencije, nego da sve zavisi od dobre volje Dodika i ekipe. Pa kad vec priznas da te jedna strana ne sljivi ni 5%, zasto je iko iznenadjen da ga ne sljivi ni vlada u kojoj HDZ upravlja vecinom osiguravajucih kuca koje treba da imaju jos vecu zaradu?
Zato što ga niko ne šljivi ni 2 posto,a ovo je ionako njihova zajednička ideja!!!
Raja pozdrav svima,bio sam s firmom koji dan u Njemackoj neki posao odradili i imao slobodnog vremena i u blizini vidim placeve se autima,zapalim jednu i prosetam i ostao sam u soku kad sam vidio kakva se auta mogu naci samo za 500E a kod nas na piku su 5000KM,a kod nas golf 2 u raspadnutom stanju 2000KM,sramota sta nam.rade politicari.Ponavljam po ko zna koji put ukinite Euro 5 normu koju ste nam nametnuli ovom jadnom narodu,narod zato i gine kupujuci ove krseve s pika.Forto oglasi se
Uskoro ćeš ti jarane iz Njemačke ovamo. Slabo ti kontaš šta se iza brda valja.
Zato što je ubleha!
Zato sto ga HDZ ne benda ni 1%
Ako polozis s 18 i kupis auto placas najskuplju registraciju i svaka slijedeca registracija je jeftina ..Postavlja se pitanje okle pare mladicu od 18 god da placa najskuplju registraciju?
Plaća najskuplju jer je najrizicniji u saobracaju i velika je vjerojatnost nezgode zbog cega ce osiguranje morati platiti stetu. To ti je kao i kladionica gdje neprovjeren vozac ima kvotu 5, a ovaj provjeren ima 1.1. Je li sad jasno?
Ti meni kazes da mladic od 18 god slabije vidi i ima slabiji refleks od dida s 59 god
Sto bi, punimo im budzet za dnevnice, putovanja, jubilarne nagrade, regres..pihhhhh