Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nositelji europskih vrijednosti
Čuj zašto nema istrage :))) pa šta će istraživati kad su ti koji trebaju narediti istragu i naložili idiotima šta da urade, džabe pos'o, pta će im to :))) pitaj Čovića, sve će ti reći ;))))
UZP 92.-95. I sada ruše partizansko groblje, jadovi jadni
Zato što su to uradili provokatori sa druge strane.
zato sto nema ni istrage
Zato sto su ustase i njihov potomak devastirali groblje, a ustase i u policiji rade. Koje su kriminalisticke radnje poduzete u pronalazenju izvrsioca?
ustaše
Sa lijeve obale kao i oni sto su sarali kukaste krizeve po aluminijskoj galeriji nakon prolaza zrinjskog protiv tirAne
suvišno pitanje
Treba tamo malo vise uloziti u civilizovanost i civilizovane objekte. Bolje i to nego kaznjavanja, istrage, prepucavanja, i optuzivanja. Vise pozorista, koncerta, cak i opera, kina na otvorenom, ulaganja u skolske aktivnosti, sredjivanje grada i okoline. To bih smanjilo prestupe.
Srusi sve i napravi 1000 socijalnih stanova
Godinama to razbijaju balavci okupljeni oko ideje Zrinjski-HDZ finansirani od strane političkih opcija kojima odgovaraju tenzije. Za siću i jeftinu drogu, podrazumijeva se. Ako neko misli da će ikad u Mostaru biti normalno, vara se, prelagano je preko naivnih mladih ljudi kreirati probleme koji homogeniziraju biračko tijelo.
Što nema istrage,,,,, pa zato što i istraživacu u eventualnoj istrazi porzavaju ovo sto je UZP uradio..
Dobro da se nije srušio avion nasred groblja. Policija bi pronašla 3500 mrtvih.
Tradicionalni HDZ glasaci u anketi najavili da zbog uvodjenja placanja parkinga medju zgrade nece glasati za tu stranku.