Komentari (313)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspišite nagradu 10.000KM naći će ga Bošnje u roku od odmah.
Pozivamo građane da se uključe i jave ukoliko imaju neke informacije o mogućoj lokaciji osumnjičenog. Za informaciju koja dovede do hapšenja bit će raspisana nagrada", istakao je Forto. hahaha prvo dojavite pa ćemo raspisati nagradu ...al malo morgen.
Jedem ga za dva Janjeta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Likvidirati manijaka u toku hapšenja
@LloydZehn jarane đe ti živiš, vode nemamo ti bi neku fantaziju s helikopterima
@LloydZehn Jarane, jest da nemaju savremenu opremu, ali.... sto put su dosad dokazali da mogu da riješe svašta nešto samo kad su im ruke odriješene. Sve kreće od vrha. Policija radi svoj posao al ga uvijek na kraju ukake tužilaštvo i sud.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje su pare
Svaki put neko zasjedanje(samopromcija) a rezultata ni na mapi
Jes a nagrada je kila jabuka il porcija cevapa kao kod Brace Vrbanjuse. Narod treba izaci masovno na ulice traziti odgovorne koji su kretena nakon 2 ubistva pustili na slobodu
A saobracajci danas pisu kazne na petlji u Vogosci za neupaljena svjetla ma mars bando pokvarena idite pa trazite da vam narod radi vas posao.
Jebiga... Stacete kad je takav izborni zakon? Ali eto... bar povremeno ustane na himnu.
Jesu li jos sta "kazali" ili jos neko je li nesto "kazao"... Zalosno. Potpuno smo nesposobni, neobrazovani i nista ne znamo.
Ludji su oni sto su ga na slobodu pustili 2017
Zasjedajte sad za sutra, protiv ubica, maloljetnih i svih kriminalaca, opasnih dzukela bez brnjice, obijesnih vozaca.... a ne kad se nesto desi...SJEDNICA
sta imate zasjedat. trebalo je da se pripremljeno za ovakve stvari, da kompetentan organ saopsti iznos nagrade. hocete li zasjedat za svako ubistvo, a ima ih nazalost idioti. za sta treba minut vama treba sjednica. ne govorim o strankama, vec ko god sjedi tamo je idiot
"Čovjek je lud i na slobodi..." Što ste ga pustili na slobodu?
imate i jednu ludu u skupštinskim klupama Damir Nikšić
kad procitas samo naslov.pomislis na Damira N.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Imate čovjeka koji ima lud da je papir. Zna pucat, zna zbost, zna pobjeć, zna gladovat, zna svašta.,
IDEM GA SAD TRAZIT I KAD GA NADJEM NE BUDES LI PLATIO FORTO MOLI BOGA DA TE GACIC NADJE PRIJE MENE😀