Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E hoces ga nasikirati..
Ovi muhamedovi su sušta suprotnost muhameda i njegovih drugova, muhamed da je danas među nama ratovao bih protiv njih.
Uzet ću Dodiku 250 miliona eura pomoći EU istog momenta kada mu ih uplate! Tražit ćemo da se blokiraju sva sredstva dok se ne naplate sve presude! EU će natjerati Dodika da plati! Blokirat ću račune i imovinu RS-a i Srbije! Karadžić je pogriješio, prihvatio je sudski process, nedavno se žalio i tražio zastaru - ovo je eksluzivna vijest - i onda je Sud u Americi produžio rok za naplatu! Karadžić se žalio nedavno, u augustu ove godine! - dodao je Tabaković.
@antibiotik To je ono sto ja kazem, RS i Srbija ce isplatit desetine milijardi eura ratne odstete :) Makar ne imali sta da jedu, platit ce svaki fening!
Odgovarat ce kao sto ce i Budnjo odgovarati!!
Lova do krova liječi... A gdje su principi?
@glembo To je dokaz da su svi vjernici isti