Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li studenata, to je ključno? Da li se zapošljavaju novi ljudi u trenutku kad se broj studenata smanjuje?
Nisam fan nikoga ali cim nema SDA mora bit bolje pa makar malo
Uh što je uhljebima pala kašika u med! Cijene rastu a sa njima i naplata PDV-a! Političari radi glasova samo dijele pare pa tako dobiše i j e b a či odnosno porodilje po milju mjesečno,murija a sad i ovi što imaju tri časa hefteno! Dok radnik iz realnog sektora gleda kada ide Kantićev autobus za Minhen
Ovako ce i Zdravstveni radnici u kantonu Sarajevo jednog dana dobiti GKU..ali jednog dana.
U Sarajevu neće nikad jer je naš predstavnik Sindikata, polton Sivro, igrač ministarstva i nikad nije donio ništa dobro osnovnom obrazovanju. U beskorisnosti se može ravnati samo sa nelegalnim direktorom Nacionalne biblioteke.
Za neupućene, ovo je onaj što ga je žena namlatila na parkingu, a kamere sve snimile. Lik je u svakoj mogućoj političkoj stranci i opciji, po potrebi.
Super i sretno a sta je sa ostalom buranijom !?
Znaci nisu imali ugovor ni za vrijeme Tita
Bosnjak sam , ali dok nismo unistili visokoobrazovanje nismo se prosli, unistili smo svoju buducnost ! Odgovorno tvrdim da je najveci skart VSSa trenutno u tom sektoru, lako provjerljivo , dovedete profesore na testiranje pred pravim ljudima ,pa malo struka, pa malo pedagogija , pa malo opce znanje i vidjeti cete najveci skart! MENI LICNO JE NEZAMILJIVO DA SPIKER ILI NASTAVNIK ZAVIJA!
nek si sa sela i dobar al ne moze !
Al' zato Forto ne da kad bi se na glavu okrenuli!