Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodik i karadic su original isti . oni samo vjeruju u razgovor sile . takve ljude treba skloniti na bilo koji nacin .ja nemislim da sa se nemoze naci bilo koji kompromis sa takvim radikalom i slicnim . ako nemoze amerika rijesiti ovaj problem onda samo moze silom i armijom da se rijesi problem u bosni .bosna i h. mora biti nedjeljiva drzava ,samostalna i ravnopravna triju naroda.ako mislite da tihic i dodik mogu rijesit problem tu ste pogrijesili.
Dodice valja ti popusit karu drugu, besmislen si ti!!
ako vec treba da dodje do podjele zemlje onda ona treba da se zasnuje na prijeratnom popisu stanovnistva a ne na osnovu etnickog ciscenja i genocida sto je u potpunosti nepravedno i neprihvatljivo za vecinu gradjana ove drzave.
Bili jednom tri druga Slobo Franjo i Alija i oni su uznesni na nebo kao sveci ili poslanici,a nakon toga je naredjeno psalmima(za krscane) i hadisima (za muslimane)da ih na ovome svijetu imaju predstavljati Mile Pile Drago Vrago i Suljo Buljo.I oni odlucise da ima jedna zemlja a tri gospodara.I pusti Bog dazd i oluju svakojaku i glad i kamate i ukide cirkulaciju kre dita i narod zamre od neimastinje i gladi hodeci po pustinji.Bankari se pobunise i pocese razapinjati ljude svih vjera i bi strahota i bise dugovi i iskljuci!vanje struje i telefona i bi pomor na nebu i zemji i nebesima i sidje sam djavao zvani sotona da posije jos smutnje i narod ga prihvati gledajuci pink tv i seriju lud zbunjen normalan.Javise se pedofili i lopovi zajedno i to bi predznak kraja svijeta-DODJE APOKALIPSA-AMEN
@Pijaca ahahahaha, oplakah, ocam :D
@ srbin Pazi da ne bude srpska free od srba
Bravo Mile ! Referndum ili nema priče o ustavu. Bravo SDS i ostale Srpske stranke koje su predložile takvu promjenu ustava. FREE SRPSKA
ajte ljudi sretno dajte više da se krene naprijed..... sretno!
Lud, zbunjen, nenormalan Sve lopov do lopva
Ma Dodik je legenda, folirant pravi. Cuj pravo za otcjepljenje, nidze veze..
RS je neupitna pa vi vidite. Pravi demokrata treba ga poslat na Kembridge da drži predavanja iz demokratije. MILE MILE doće i tebi neko glave kao i ostalim koji su tako \"demokratski\" nastupali. Odličan 1 hajd ( DA NE KAŽEM MRŠ ) u magareću klupu !!!!
Kardzicevom Zombiju je i bio cilj umoriti Bosance/Hercegovce od Bosne i kako on rece dovesti BiH do \"besmisla\". Krkane zapamti da ti ta strategija nije i nece nikad uspjeti a genocidna tvorevina mora nestati i nestat ce! Od pregovora s tobom nisam nikad ni ocekivao nista dobro!
koga vi birate da vas vodi cccc
Hej, danas je pijaca u Vrapčićima!
Veće govno od tog Dodika nije izasrano u dugoj historiji Evrope. Iz kakve li je guzice taj uhljup ispao?!