Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klicotrans
da nije bilo turaka i arapa drug moj mi bi u sarajevu umrli od gladi! dok vi ste dole u mostaru i ljubuskom gladili muda! i sto nam niste dali da sta prodje! a cete tuku ne meres ni posadit ono minimalno za zivot! turci i arapi su odigrali vaznu ulogu i oni su nasa BRACA!!! koju volimo i postujemo! a vi mrs u hrvatsku! pederi jedni! srbi bar kazu sta hoce javno! a vi samo iza ledja... selam za bracu sirom svijeta a posebno turke, maleziju i arape!
Mos ti samo sanjat da si Vratnicanin. Mandal mati eto Vratnicana. Ba sim je krivina.
NE DAMO NASA GOVNA KOJA TEKU NIZ NASE ULICE... MI VIJEKOVIMA ZIVIMO SA NJIMA I SA NJIMA SMO SE I SAZIVJELI...
ODLICNA IDEJA ...TREBA JE SPROVESTI DO ARAPSKIH ZEMALJA DA SVA GOVNA IZ SARAJEVA ODU U TU SEPTICKU JAMU GDJE IM JE I MJESTO...
olovo, na mom bolovo
mamu vam pitarsku kad cemo mi dobit kanalizaciju sve nam pare uzeste za to jebeno sarajevo Samo se vi furajte nato vam oslobodio grad i svu lovu uzimate za sebe a mi koji smo odbranili toliko podrucije nismo dobili nista samo nas pljackate pa dosta vise proglasavam autonomiju upravu je bio onaj fikret babo
u svakom slucaju dobra ideja, koja se mora realizovati, po nekim standardima, svakih 30-tak godina. Zato bolje sad, nego kad mozda bude kasno, tj. kad pacovi budu pripitomimljeni kao domace zivotinje...a mi do guse u shitu... :)
Aferim Skaljicu! Jos samo da natkrijete Miljacku. *koja je sve osim rijeke*.... pa da smo rahat!!! Pozdrav za cccc....zbog davanja informacije koju gradjani cesto zaborave!
a kad ce popravit kanalizaciju u sanskom mostu?!?
za vasu informaciju momci taj dio grada je imo prvi kanalizaciju. sad se radi nova. jer cesto govna izlete vani :D a i dirito ide umiljacku. pa nemere s epecati. anyway good luck and keep out of shit
jos u centru glavnog grada nase nam drzave
dok ljudi grade vozove i pruge na magnetni pogon! i dok se prica o gradnji zeljeznice tokio-los angeles pod morem, mi jos nismo ni kanalizaciju izgradili!! ej boze koliko li mi zaostajemo?!! kad ce ovi politicari pocet raditi svoj poso???