Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spiricu: 100 x svaka sjednica je min 700KM = 70.000 (za jednog delegata) min 1500KM mjesecna plata * 3 godine = cca 100.000 sa pausalom Placeni hoteli, putni troskovi, \"odvojenost\" od porodice, premije, dnevnice, naknade, reprezentacije... i ostale mp3 Ovo su minimalne cifre za pojedince koji POLITICKE ELITE.. blago nama bolje zaradjuju nego hamali na svadbama.. Ko ga izabra na vlast,ovakvu lazovcinu od covjeka... mogli su se dogovoriti prije 15 godina... a ne dizati lovu na racun sirotinje koja jedva sastavi kraj s krajem da plati vasionski porez!!! KONJI .. TO JE SVE STO IMAM RECI.... a o mapama puta.. ma SUPLJA PRICA ... kao i 31 Septembar .... sve u svemu .. KA TA STRO FA! zbogom pameti .. i jos kazu zavrsili sa OBAVEZAMA.... c c c c c
to sto je vm usvojilo neki dokument, ne znaci da ce i parlament usvojiti... jos imaju dvije sanse da ti zakoni i strategije padnu, predstavnicki i dom naroda...
KAD SKIDATE ČAUŠEVIĆA VIŠE, EVO PROĐE GODINA DA PRIMA PLATU OD 5000 KM. TO JE NAJVEČE ZLO UPRAVE , DOSTA GA JE VIŠE. DOSTA !!!!!!!!!!!
Kako se moze kada se hoce. I bez obzira na argumente o komplkovanoj drzavnoj strukturi, podjeli nadleznosti, etc.
Ma mars majmune jedan, sad bi kao trebali uputiti Vijecu ministra salvu pohvala. Sto niste to uradili u maju da se ne moramo sada frustrirati hoce li EK ubaciti nas u schengenski voz ili nece. Dobro ste se sjetili dogovoriti se!!!