Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sead Jusic tako ti i treba kada si magare, sproveo si odluku ministrice koja se lukavo sakrila iza tebe.
a tko je postavio glupog čovjeka na tu funkciju, zar nije i taj kriv
PA glasanje je po ancionalnom osnovu a ne bilo kakvom drugom. Dakle dokazano je da je MArina hrvatsica, pop Jerinić i moskovski student pravolsavac garant, a da je Jusić iz NE ZNA ČIJEG U ČIJU ! Blago glasačima kojima se ovako kroji vojska sigurnost i budućnost ! :(((( Djeca ima odlaze služiti vani a oni ostaju glasati vako do zadnjeg ! :((
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SVAKA ČAST STRANCI IZ KOJE DOLAZI,VEZE NEMAM KOJA JE TO,OVO JE JEDAN OD RIJETKIH MORALNIH ČINOVA U POLITIČKIM VODAMA!
SVAKA CAST SBBU,KO NE RADI DOBRO SKINUTI GA ODMAH!!!
Marina Pedeš bila na sastanku Čovićeve bande sa DOdikom, licem sa američke crne liste ! Trebal tu još neki komentar ?? Inače je američka saglasnost ključna za NATO !
Opet Bošnjo kriv ccccccccc
Logicno. Smjenili Bosnjaka jer su Srbi proslavljali 9. januar. Glupi su ovi sto su mislili da ce zbog tog neko od Srba biti smjenjen.
Kako Fahro Radoncic zrtvova Jusica kao ovcu za kurbana. Koji ljigavac i prevarant. Bitno je preuzeti pravosudje i za to dobiti sprsku podrsku, sto naravno nije problem jer kako pisu mediji sve su sve Srbe i postavili na kljucne pozicije tako da su dobili i srpske glasove. Ovo pokazuje koliko postojanje samo jedne pro-cetnicke stranke, SBB-a, moze nastetiti Bosnjacima. Kada se tome doda poprilicno nesposobna SDA dobijemo rasulo na svim nivoima i da nas kao najmnogoljudniji narod svi ucjenjuju.
boosnjo popusi ponovo zbog hinjavih ustasa haha
E jesu ti i smjestili,heheh...Kako se ministrica kulturno i lukavo izvukla ahaha...Jesi ispao magare
Ministrica se vješto skrila izbjegla odgovornost! Trebali su ih sve u paketu smijeniti... al ne, nek se Hrvati ne diraju!!
SVAKA CAST SBBU,KO NE RADI DOBRO SKINUTI GA ODMAH!!!
Koristim priliku i za moju nenu molim sve ljude dobre volje sirom dunjaluka ako neko ima plehanih viklera da joj posalje. Selam svim ljudima dobre volje a ne onima sto stoje iza agresije i genocida onomadne. Cim otopli mi cemo bogme i ove godine na mars mira i malo pretresati satore, pa nam zato trebaju plehani vikleri da nena fino izgleda. Mozda cemo sa satorima ispred skupstine pa da je lagano i dostojanstveno demoliramo :)
Podrzase sda i sbb ministricu i zamjenika koji su sudjelovali u nezakonitom postrojavanju vojnih snaga bih. I kad oni pocnu o ljubavi orema bih. Pa ako bakir padne, mislim da ce dodik i onaj jastreb proglasiti dan zalosti.
Fahro mu rek'o da potpise i onda ga smijeni kakav ljigavac
treba njih svre smjeniti........i to motkom
To je uslov za pristup EU ,svi Bosnjaci moraju biti smjenjeni sa funkcija jer EU ne zeli muslimane na pozicijama (muslimansku drzavu u EU) Ove navode nam potvrdi otvoreno neku vece na Al Jazeeri Daniel Serwer i da MZ takodje nema problem stim.
Pardon interviju je bio na TV1
@Boba70BG Cinjenica da su postavili i podrzavali Dodika dugi niz godina i oglusili su se na sve ispade,sve su mu tolerisali i dali i nije uspjelo,zatim su postavili Ivanica ista prica.Cinjenica je da su postavili i podrzali Komsica zatim za izbore javno podrzali Kojovica al je narod izabrao etno torove.Sve su ovo gole CINJENICE. Zatim interviju Servera na TV1 KOJI JE JASNO REKAO ono sto se precutkivalo.Vidjet ce mo dokle ce sve to ici i tolerisati se. Bosnjaci su naravno doprinjeli
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
11.01.2017. +30 Scepo i Covic su ovo i dogovorili, a onaj glupi glavonja Jusic je zrtvovan vec davno unaprijed iz dva razloga: Na ovaj nacin Scepo pokusava zadobiti simpatije javnosti (kao on posten i po zakonu), a drugi razlog je da se otkloni sumnja sa HDZ-a i SBB-a koji i jesu sve ovo pripremili. Napravili su uslugu Dodiku sa njim u dogovoru, a sad jos hoce da ispadnu "zastitnici" drzave i poretka. Ovo je sve isplanirano, zato se i ona rospija povukla na odmor kad se zaguzvalo.
Ovako sam pisao prije skoro dva mjeseca, rijetko kad pogrijesim u prognozama :(
*skoro tri mjeseca