Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj žžžž
I ONDA nek mi cafiri samo kazu da su Bosnjaci zaostali primitivni i glup narod ma ajde ba ?????
Kaze, ne reci uradit cu to sutra, osim da dodas aBd. A, tik poslije kaze, ostali su u pecini 300 godina i doda jos 9 ... Genijalno na kvadrat!
SRETNO NOVO NEW PRIMITIVS LJETO !!!!!
Iz naslova se da zaključit da je to večeras. Prepravite to!
cccc sta pises ti, de procitaj ponovo naslov
Vamo "neka je mir i spas Božiji na njega", a za paar trenutaka ce se opet poceti propagirati povorka ponosa.
Treba biti realan, otprilike u 1441.godini i jesu društva u kojima danas vladaju islamski zakoni. Žene su tretirane kao stoka, a manjine kao građani drugog reda ili smrtnim kaznama. Kod nas se pojavljuju ovi izrodi koji bi da uvode neke božanske zakone, da i nas bace u pećine kao što se to desilo u Iranu recimo.
Ovi što lupaju minuse neka me opovrgnu. Ili su totalno slijepi na katastrofalno stanje u tim prčijama ili su ga svjesni ali ima se halal morala pa sve ostalo je nebitno.
@Trump2020 Znaci sudis ljudima prema kalendaru koji koriste, a smatras se da si izasao iz pecine. Govoris o tretiranju zena a nickname "Trump2020". Haj evo da se spustim na taj nivo inteligencije i kazem da je taj kalendar po kojim oni racunaju 10 dana kraci nego gregorijanski i da ce ih kad tad sustici ._.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Halva
Sretna nova godina svima koji u petak slave!
@OsmanIztarcina ... haha, ja borić već okitio.