Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci samo kupuju vrijeme da ispadne da kao nesto rade a nista nisu napravili, za godinu dana na istoj poziciji 🤦
Vidjecemo koliko ce se moci bas nesto napraviti sa dodikom, ja sam jako skeptican da se mozemo pomaketi s mjesta s obzirom na ciljeve (veliko)srpske politike u regiji. Ali ruku na srce, svejedno bi bilo ko je u drzavnoj koaliciji iz PCa, nema tu velikog odstupanja od matrice i ciljeva. Odlucujujuce ce biti podrska i vanjski pritisak i koliko ce drzava moci da pokaze snagu i procesuise antiustavne radnje. Ono sto smo dosad vidjeli, apsolutno nije ohrabrujuce
a ko kaze da svo sto dodje iz EU je perfektno, jesmo li mi kolonija ? imamo li mi pravo misliti svojom glavom ? ili skini gacee i sagni se ...nama je uvijek i strano go.... draze nego nas biser
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakvi li su bosnjacki prvaci...das ministra finansija, kupis kumovu zgradu a dobijes nikakav zakon..kakvi idioti
Bitno je da Dino izađe i onako uvjerljivo nas pokuša uvjeriti, rečenicom, "Nismo najsretniji sa nekim rješenjima..." Kompromis, itd... Dodik -crnolistaš, pod sankcijama dobija državne finansije na upravljanje!!! MA BRAVO! SAMO NAPRIJED, SAMO NEBO JE GRANICA!
zakon o kupovini vremena i prebacivanje odluke na izbornu godinu, jer tu treba praviti kampanju. A koliko vidim nema protesta, znači narod zadovoljan. Političari ga meću li meću, a narod stenje i uživa.
Izdajnici.Jedini cilj je bio Dodiku dati sto trazi a narodu su lagali da su usvojili zakone
Čuj godina dana. Pa ovo nije ni smiješno više šta nam rade
Vstv varalice i pravosudna mafija
Jah, ode nam drzava u helać....
Nema bez Balkan političkih mahera kakva EU i njihovi pravnici.
hahahahaha majstori, ma bravo, samo deri nepismenu stokU!!!
rupa u rupi, bravo Borenovicu kada si ukazo na to.
Donesite i zakon da ćete donijeti nekad zakon da je najmanja plata 1000 eura, šta vam fali možda narod i povjeruje kad možete EZ varati što nebi i narod nije vam prvi put.
Ako su ti zakoni za dobrobit svih zasto se onda odmah ne usvoje nego mora pregovarati trojka-hdz-snsd
HAHA TROJKINA ZAMAJAVANJE NARODU OCI DA NESTO RADE.
Koja podvala krkana iz Laktaša, kada dobije što traži a dobio je nećete nikada dobiti te zakone. Trojka, za hljeba prosili kako ste sposobni.
EU sve tolerise jer znaju da nas nece nikad ni primiti u istu.
koga briga za VSTV
Sta li su smislili "strucnjaci" ?