Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kolike su kazne za kabadahijsko ponasanje vozaca sluzbenih vozila,,njih dobro stitite..
pa oni najvise i divljaju po gradovima...a ne mogu im nista...
Ne piši kolega kaznu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pravi ceste upravo i drzavo, nemoj nam stavljati ogranicenja po 30 na sat i onda kaznu od 2000 KM. Napravi autoput i ceste prvo. Sve naopako!!!
bolje da oduzmu vozacke trajno onima koji voze 100 na sat ulicama dje se djeca igraju u blizini
Sigurnost je vise faktora: - savjest vozaca - dobre ceste - policija koja treba da se brine za sigurnost a ne da puca kazne samo da bi kaznila
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako su ih osiguravajuće kuće kupile za ovaj dio zakona oko izazivanja udesa, kako ne bi raja za male nezgode zvali uviđaj i time osiguravajuće kuće plaćale štetu...fuj! Šta će nam onda osiguranje auta?
kolika je kazna onome sto se kreće u suprotnom smjeru na kružnom toku?
...samo po dzepu ...to je jedini i pravi nacin da se zakon postuje .
Cuj biciklista ne smije da vozi brze od 10 km/h. Oprostite al sta vi mislite da bicikli dolaze sa brzinomjerom? Koja je poenta bicikla ako se sporo kreces, priblizno brzo kao pjesak? Zasto el. Skuteri koji u vecini slucajeva voze mamlazi mogu i razvijaju brzinu ~ 40 km/h ? Zasto se striktno i strogo ne kaznjavaju isti kada malo glume pjesake i vozace pa saraju kroz crvena?
I nasa policija jos ne zna da na novijim autima postoje dnevna svjetla ,striktno moras upaliti kratka svjetla.
Prvo postavite znakove da se vidi ogranicenje brzine gdje pocinje i prestaje ima slučajeva da jedna treaka ide 60 a iz drugog pravca 80.Za stacionirane kamere nema nikakvih upozorenja da je radarska kontrola,a o cestama da i ne govorim.
Hajmo SDA NAROD ZNA de pokupite šoene .glasače ašsmanjite cijenu vozačke i ljekarskog uvjerenje na cijeu lične kartePasoš 50 km vozačka 60 km...niđe veze.Samo penzioneri moraju vaditi ljemarsko 60 km.......a penzije .........ko u Zimbamveu....
Ima li u ovom zakonu kolika je kazna za one sto uzimaju cvaju ili vise.
Dobro, za voznju u "nadojenom" stanju nijedna kazna nije mala.....mene su licno uhvatili jednom, malo preletilo na fruli (nista posebno), helem 100KM kazne (ako platim odmah 50KM) i 30 dana deponovana vozacka i dva boda.....i jos mi se to jednom desilo tako (i onda sam konacno batalio tu glupost....brate doji kuci, nemoj ni jednu pivu pa za volan)....zasto ovo pisem ovako?.....e da su u zakonu imali tako da me prvi put lupe po usima 1500KM, znas kada bi mi palo na pamet da opet to uradim???
Ionako TZ-SA autom ko busem putujes...gdje i mozes ubaciti u petu (80-90 km/h) nasadio se radar i papak te skine...znaci dva lexaurina i za volan, vozi 40...bicikl se vozi 30... Ma bravo.
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada neki barovi u Zagrebu su uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion).
uvesti kočije i fijakere, puteve ne treba graditi niti popravljati, ianako smo pola vijeka zaostali
je li i dalje ostaje kada unekoj vukojebini postavite radar, i na 70km/h oduzimate vozacku?
Uzmi pare od marve cuj svake dvije godine placati zdravstveno. Majmuni.
Pretjerali su