Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Perica laže kad kaže da ljudi odbijaju posao ponuđen od biroa. Svi znamo da biro nikom nije našao posao i da se može zaposliti iskljućivo preko štele plemenskim vezama ili korumpiranim visoko postavljenim glavešinama uz naknadu.
trenutno primam nadoknadu za vrijeme nezaposlenosti,smanjena je na 250km i redovno i dalje tražim posao,niko nije lud i da pomisli da mu je to dovoljno,osim toga meni se godinama odbijalo od plate za tu namjenu i svima ostalima,zar i to da ukinu
Napokon jedna dobra vijest,još samo da se ispoštuje.