Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Država Bosna! ⚜️
Propade dodikova predizborna kampanija hhahahahahahahahahahahaha
Onda nebi bila BiH nego B
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jos kad bi rs postovao to sto kazete bilo bi super
i dont like balkan people
Najnormalnija odluka,nista se drugo nije ni ocekivalo.Zbog cega se vi odusevljavate...
Pa naravno
Bosna I Hercegovina je priznata u UN u granicama iz 1943 g.Od 1992 je samostalna drzava koja je 1995 dala u Dejtonu na upravljanje entitetima I distriktu po dio teritorije.Nikakva RS ni Federacija nisu nikada bile drzave osim u sastavu BIH.
Doneseš novi zakon i to je to nek je ovaj sud u stalnom zasijedanju , imovina se ne smije predati onima koju ni svojom ne znaju upravljati kako treba
Glavni grad RS-a je Sarajevo 🤣
Bosna i Hercegovina je drzava, rs je dio drzave Bosne i Hercegovine, Banja luka je grad u Bosni i Hercegovini...ne znam sta nekom moze biti nejasno.
Neće regulirati pravnu materju ali će regulirati, zeku, medu i cvjetić u šumi tj zalagaće šume i planine sa sve zekama i medama za kredite do posljednje grančice.
Pa kako nema hrebem mu miša 😂😂.. Pa gledam one predizborne poruke svih u dodiklandu svaka druga riječ je država rs... Još Jela ušilji one ccicce pa kaže otadžbina, nastala na humkama eroja a u stvari nastala na najtežim ratnim zločinima i na kraju eroji uspješe i genocid napraviti u srcu Evrope..
Teško onom koga Grk hrani,a Rus brani.
Entiteti nisu države i državna imovina je u vlasništvu države BiH.
Sad ce dodi poceti svoju dobro poznatu retoriku
Dodick, poslat ce ti have bakir aparat, najmoderniji sa duplom cijevi, pa se spoji, cijev sprijeda cijev sa zada i lagano 🤣
Narode, državi idemo u boljitak! Držite se polijecemo!
Rs pribada Drzavi Bosni⚜️🇧🇦