Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa "veliki brat" dodo olaksao narodu, on ce da misli za njih, a oni (narod) mozak na pasu..
Heh..Perziski ustav tog zakona nema.. Eee duduce jaci si od Teherana, tim pravcem ako ti narod dopusti bice pola BiH pretvoreno u Sjevernu Koreju.. Grdne rane Banjalucana fol to se studira to inteligentno.
http://ustavsrpske.blogspot.com/
Pih sta mi to danas pametno mozemo procitati u dnevnim novinama ,samo dobijes secer...koko oni to lepo zamotaju.Pomisli covek eto onih cetnika opet navrata....LOL.
Ma sve ovo je ok, al kakva je ovo kriza,pa niko nema :) dajte rješenja ljudi!!!
Kazu demokratija, ja kazem diktatura
''zakon'' je već isproban na novinarki Oslobođenja,na redu su ostali koji imaju vlastito mišljenje!!
Ko joj ebe mater sto pita coeka sto mu neodgovara..LOL..i ja bi je napusio da se meni onako namestila.Sa novinarima samo ostro.Oni su najveci krivci proslog rata ,bili su u sluzbi zla i sledili su svoje strane .Uvelicavajuci granatiranja,zrtve i svojim recnikom su doprineli da ljudi isfrustrirani idu u smrt i da traze osvetu zbog necega sto ih se prakticno netice...moj komshija se iznerviro zbog HTV propagande i lazi te otisao u dobrovoljce i poginuo 1991,a bio je nesposoban za vojnu sluzbu...znaci novinare treba kamenovati.
Dajte mi ideju za komentar, hoću nešto da kažem u vezi ovoga, a ništa mi ne pada napamet.