Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ništa. Fino po hitnom postupku izglasajte novi Zakon, onako kako vama odgovara i MIRNA BOSNA I HERCEGOVINA! Stvarno ste dosadili. SAMO SE BRUKATE. DA LI VAS JE MOŽDA I TRUNKU STID???
Kada istekne 30 dana od imenovanja mandatara Vijeca ministara BiH, pocne naredni rok od 60 od imenovanja mandatara Vijeca ministara BiH.
http://ustavsrpske.blogspot.com/
pa nista narod ionako nece primjetiti
Zar nisu iste stranke i pisale i usvajale zakon, a stranci ga (zasigurno) potvrdili?
Kakva država, takvi i zakoni - sve nam je nedorečeno i nakaradno :)
🌃🏫🏢🗻🚤🗼
Sta li javnost kaze za onu fiktivnu avio kompaniju koju ste na klixu reklamirali?
Beznacajan covjek tezi da ima vlast, sta bi drugo. Jedina sansa mu je da ukrade da zayebe da nesto napravi da ima neku vaznost, inace je niko i nista. Branimir Johnni Stulic
Eno sad.
Ne slazes se :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma nemojte jos ba sts ce vam to .. boli vas kara zajebajite se imate sluzbene laptope svakako
opet cemo strazarit, kopat rovove i davati zivote da age mogu neometano krast zlato, uzivat u najljepsim zenama i najcistijem kokainu. Ali ima i onaj svijet, vazda na to zaborave.
Kad su Mićko i Zloćko bili na pozicijama i razyebavali VM kako su htjeli,stavljali i razrješavali koga su htjeli bilo je sve OK, a sad kao ne valja.Yebite mater kritičari i ne jedite govna.Idemo se izvlačiti iz krize i gliba .Ovo se više ne može durati.
Spusti roletne i ugasi svjetlo
Vlada pokusala vladat jedan dan al bezuspjesno
NEKAD KO DIJETE SAM VIDIO NATPIS KOD VJEČNE VATRE ŽIVJELA ANARHIJA ,
HAHA, ja hoću u savjetnike! Danas sam vam ovo predložila, i nije bilo suzdržanih. Ja sam naj vam pametnija. Hoćem za šefa svija savjetnika, glavna. Hahahah.
Savjetnik za astronaute, kmeeee
...haha jesu zaje.bali evropljane...sastavili vladu na dan...evropljani odlokirali sporazum o pristupanju i fondove...a ovi odmah razje.bali dogovore HAHAHAHAHA