Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel i ovo Hadjibajric obeco kakvom Turcinu ko i onaj lafo Hilton kod katedrale
Nije tako davno bilo kad du ovakve "straćare" bile najnormalnije ćevabdžin'ce,ašćin'ce,buregdžin'ce...Ljepše mi je u njima šta pojesti i popiti nego ne znam ti gdje...Imaju ono nešto... Da mozak odmoriš i da se uz muziku s radia vratiš u neke davne lijepe dane...Mnogi će se naći u ovom...Čaršijaner u pokušaju garant neće...
A koliko si u pravu.
Moramo nekako ''pritisnuti'' našeg načelnika Hdažibajrića da skloni one elektronske video panele u Ferhadiji, svoje banere između bandera po Čaršiji , reklamne ormariće posvećene njegovom ''veličanstvu'', tende kod ljetnih bašti oko Katedrale, kod džamije Ferhadije i na drugim mjestima. Nema toga '' fotoaparaat koji može snimiti istorijski objekat od tendi.
@Hamoponovouredu I DOWNTOWN iz Strose
Raja...zna li iko gdje se preselila Antikvarnica?
OVAJ KVAZI VJERNIK HADZIBAJRIC JE NAJVECI KRIMINALAC, DIKTATOR KOJI 11 GODINA JE VEC NAČELNIK U STAROM GRADU!!LAZNO SE ZALAŽE ZA PROSPERITET I GRADNJU STAROG GRADA DOK STAROSJEDIOCIMA GRADA,PRAVIM SARAJLIJAMA RUŠI LEGALNE OBJEKTE I KRSI OSNOVNA LJUDSKA PRAVA, PRAVO NA EGZISTENCIJU DA BI ON UZEO TAL OD TAJKUNA DOK BI NAS NAPACENI NAROD RADIO U ISTIM ZA CRKAVICU!!!
Zato je halalio amku milione i ostavio da plati kamu bez klavnice i to na rate od nekoliko godina. Brao brao
Da bi se neko jos vise obogatio imat cemo nove socijalne slucajeve
Bravo, tako treba! Kad se ruši i kažnjava Kimono i ostali nelegalni "privremeni objekti" po Ferhadiji?
@slev1n ja msm da je to vec centar....
OVAJ KVAZI VJERNIK HADZIBAJRIC JE NAJVECI KRIMINALAC, DIKTATOR KOJI 11 GODINA JE VEC NAČELNIK U STAROM GRADU!!LAZNO SE ZALAŽE ZA PROSPERITET I GRADNJU STAROG GRADA DOK STAROSJEDIOCIMA GRADA,PRAVIM SARAJLIJAMA RUŠI LEGALNE OBJEKTE I KRSI OSNOVNA LJUDSKA PRAVA, PRAVO NA EGZISTENCIJU DA BI ON UZEO TAL OD TAJKUNA DOK BI NAS NAPACENI NAROD RADIO U ISTIM ZA CRKAVICU!!!
Ko je u talu Hadzibajricu? Ko zida zgrade na toj lokaciji?
@Walterova sjena AMKO KOMERC
E jest vala ovo sto se vidi na slici sramota za grad. Sta god se napravi na tom mjestu bice bolje nego sto je sad.
Drusto jednog lica na djelu
Alo cujemo li se🤔
Rusi sve. Rusi odmah. Samo po slici se vidi da lozi ugalj a pitate se sto je Sarajevo zagadjeno.
Ne ulazeći dublje u to da ako stoje dogovoreni uslovi dozvole na papiru, da se naravno trebaju ispoštovati, ja se pitam kako je moguće da jedan glavni grad u Evropi u 21.vijeku može uopšte imati ovakve stračare i rugobe u užoj gradskoj zoni?!
Hadžibajrić će angažovati Sinišu Malog ..samo za jednu noć ....
Sarmantni objekti koji daju smek starom dijelu bilo kojeg grada. Ali jok, ide jos jedan poslovno-stambeni objekat za elitu.
@Zox Smatram da se u Sarajevu treba zabraniti gradnja novih stambenoposlovnih objekata od Skenderije do Baščaršije osim ako se postojeći neće srušiti pa izgraditi skroz nov objekat istih gabarita, jer vodi ka daljem kolapsu u svemu, ali zaista ne razumijem o kakvom šarmu pričaš?! Struhlo drvo pod salonitom, smrdi ko lešina itd... ta ne radi se o ljupkim kamenim kućicama ili kvalitetnim drvenim objektima...
smek starom gradu a uz cestu staklene rugobe SDA tajkuna. ispod ruševina "parking" Mulića SDA tajkuna,o čemu pričaš ?