Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A to je odmah hitno svi su dosli
OK je i treba se zadužiti za ovakve projekte, pogotovo kada je riječ o vodosnadbijevanju. Naravno treba i plaćati vodu, dok komunalci bi trebali da osim što naplaćuju usluge od plaćanja i dijele sebi plaćurine, takođe bi trebali i da ulažu u postojeću vodovodnu infrastrukturu. Jedno pitanje za parlamentarce: Osim što rade za Sarajevo, da li ima kakvih projekata i za Lukavac, jer znamo da je već odavno mangan prisutan u vodi i ta voda je samo za toalete još dobra?
Lukavac je van dometa feudalne republike .. bolje da sami skontate kako ćete riješiti problem
ha se treba zadužiti i uzeti pare vanredno se sastaju .. odoše pare u pi4ku materinu, a vodu ćete dobiti do ulaska u EU, kad vam je Brisel uvede
kome smeta sto ce zaduziti narod neka protestuje na ulici a ne na klixu
Zbog kredita se i prekovremeno sastaju.. sto ti je motivacija
koliki kredit.. koja cifra... jel uradjen proracun za te projekte?
ne rekose kol'ko je to sve zajedno?
bruka je to sve zajedno !
Ma samo nas zadužujte, valjda vam je i to u amanet ostavljeno...
Zaduzice se ukoliko se digne kredit i za fontanu u Ljubuskom,inace nista od dozvole Fodilove sefice Jelke