Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj SBB ce propast slijedece izbore jer je pokazao pohlepu i ko je Radoncic ustvari...
Šta ima veze koga će smijeniti, kad bolje neće postaviti!!!
Hoće biti; zbog novonastale situacije, odlaže se sjednica???
Zeljko Komsic jedan je obicni politicki diletant. Uspio je svoju stranku srozati na nulu za par mjeseci. Navjerovatno i istinito. Veliki je broj isclanjenja ili zamrzavanja clanstva u DF-u, nakon ispadanja iz svih struktura vlasti radi lose politike DF-a, odnosno Zeljke Komsica i dvojice kormilara Suljagica i Bajrovica. Nakon glasanja Podzica za Nikolu Poplasena, DF za mene vise nije relevantna politicka stranka. Dolazak SBB sada na vlast, jeste katastrofa, ali ne zaslugom Radoncica, nego neznanjem linije Komsic-Suljagic-Bajrovic.
ARBiH <<< dodaj Rešidada, pa Katarinu, pa još Midu, pa ima tu i Hanke, pa onu zvizdušu, Sifetovu rodicu iz Zenice sve do malog Šandora i Sifeta na repu!
SBB je vece zlo za BIH negos to su sve stranke iz RS-a
Komsic je Radoncicu ustupijo svoje stranke poziciju,sada neka Suljagic mlati usima nikako nigdje da nade smiraj za huzicu....
Samo neka ide Suljagic, sizofrenicar koji prijeti ljudima po twiteru ne moze biti ministar ni u jednoj zemlji
Ovo što se dešava sa stvaranjem " nove koalicije" je potapanje bošnjačke populacije na dno dna! SDA i SBB, na dijelu pokazuju da im do matičnog naroda nije stalo - koliko do lanjskog snijega. Sve što je Dragan Čović postavio kao prioritet Hrvata - Šćepo i Žuti revnosno ispune - bez obzira koliko je to pogubno za Bošnjake. Udara se na obraz i dignitet Bošnjaka njih dvojica i dalje ni da beknu!! Toliki su diletanti ili još gore, plačenici ovih što krčme Bosnu. Bošnjački narode probudi se i počisti ovu gamad!
povraća mi se od bh političara!!!!
Previously on The Game of Thrones:
Con la proxima capitula
Ministrica iz HDZa se ne smjenjuje iako je protiv nje podignuta optuznica a ova dvojica zbog pogresne sranacke pripadnosti. Znaci mozes biti i lopov al ti se nece oprostiti "pogresna" stranacka pripadnost. Al ovo su "reforme". Fuj.
bosna ne može opstati kao jedinstvena država s tri naroda. treba je što prije rasprćkati na tri dijela.
joj Emire nemoj večeras je udarati jako molim te :-D
Hocemo Mesu Bazdarevica
sjaši kurta da uzjaše murta
Pitali Suljagica sta ce biti kad ga smjene? - "pa bit cu zenu"
nema vece seljacine od ovog Suljagica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)