Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakon protiv finsnsiranja terorizma, sirok pojam i mocno sredstvo. Znaci ne mozes pomoci ni donacijom nekoga koga oni proglase teroristima dok sa druge strane krstasi kroz zvanicne institucije pomazu cioniste, najvece teroriste svih vremena. To je taj licemjerni zapad kojem se uporno dodvoravamo.
ovo su sigurno iniciraki bakir sebija na molbu dodika covica
Nema potrebe da se raspravlja. Tražite tekst istog tog zakona iz 5-6 država EU , prevedite ga ubacite u bubanj pa zovite Suzanu Mančić da vam ga izvuče
Trebaju nam kakvi Inglorious bastards da zabarikadiraju skupštinu i naravno sve to u cilju pacifizma zapale
Sve ponavljači đaci! 😂😂😂😂😂
Dok se ministar vanjskih poslova BiH zabavio o sebi zbog narkizma, u državu mu nadiru kao kroz šupljikavi sir horde ubleha iz susjednih agresorsko raspoloženih zemalja. Trojanski virus je omogućio neprijateljima ove zemlje ,vanjskim i domaćim , sve poluge za sprečavanje nadolazeće pošasti. Najnoviji primjer je današnja posjeta ublehe, ravnozemljaša Nesortovića grbi Laktašenku, koji zajedno, otvoreno kuju planove za stvaranje velike srbije.
Jo vise ce politicari uzimati pare kako njima odgovara!?
Dok se ministar vanjskih poslova BiH zabavio o sebi zbog narkizma, u državu mu nadiru kao kroz šupljikavi sir horde ubleha iz susjednih agresorski raspoloženih zemalja. Trojnski viris je omogućio neprijateljima ove zemlje vanjskim i domaćim sve poluge za sprečavanje pošasi. Naj noviji primjer je današnja posjeta ublehe ravnozemljaša Nesortovića kod grbe Laktašenka koji otvoreno kuju pkanove za veliku srbiju.
Operete mog.
Oprale se milijarde divljom a ipak PO ZAKONU gradnjom, legalizacijom urbicida, ekocida,... sad bi moglo stati. Oprali se bossovi koji su ubijali i zatvarali konkurenciju. Oprali se muljatori koji su nestali sa scene. Jos ovi sto donose ZAKON da se operu i to je to. Mozemo u EU po parfem.
pitam kosača ko nije glasao koji delegati iz tvoje stranke i zašto možda si trebao nešto """ da dobiješ pa se omaklo """ i nije se glasalo ZA
Dragan će sigirno i zavo tražiti posebno rješenje za sebe pošto bi taj zakon ugrožavao legitimne Hrvate.
Kasno, tito i dino su preprali lovu Europol objavio šemu poveznica narko kartela Mnogi su betonirani objavom Eurpola Spavaš li mirno dino
Jel ti stvarno misliš da svi imamo amneziju pa zaboravili ko je krao u ratu, od šverca humanitarne na dalje pa iza rata, privatizacija i arčenje u paketu sve do skoro, pa i taj dino je vaš zeleni okot.
u ratu su druže svi krali, neko manje ,neko vise ...
Kad su im ovako iscrpne i iznenadne sjednice, bude im dnevnica 22 puta veca. ali biftek i lignje dosta skuplje. (4 i 2 KM). Majku vam komplet hinjavu j...