Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će se ujediniti Sarajevo i Istočno Sarajevo?
Čuvajte zajedništvo, to je jedini put koji garantuje da fašisti neće vaše živote založiti za svoje bogaćenje. Pozdrav za sve Bošnjake, Hrvate, Srbe, Bosance i Hercegovce koji se nisu ogriješili o ovu dobru zemlju.
Ne vjerujte djeco škutorima sljedbenicima krepanog bobana jer vole zabit nož u leđa ğovna ercegovačka kao 1943 i 1993 krepani škutori u liku i djelu čovića i HDZa.
Čuvajte se škutora djeco jer to je licemjerna petolična ercegovačka septička jama Bosne i Hercegovine koja je sa krepanim bobanom zabila nož u leđa "hrvatskim cvjetovima".
Bravo humani ljudi !