Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja iz ovoga zaključujem sljedeće: nakon višednevnog sastančenja niko se niskim nije dogovorio nioko čega a to je bio i cilj."Hljeba i igara" bila je deviza u Rimskom carstvu a kod nas je " hljeba,svađe i sastanaka".
Nije niskim nego ni sa kim. hebem te niska.
kad cemo imati Platu 1500 Eura???? hebo nacionalizam i suplju pricu
Ima u njemackoj
zaposli se u bilo koju firmu u Republici Srpskoj
Jel oko muslimana?
Gdje Dragisa Covic? Hahhahahaha
Komšić i Džaferović su to ocijenili kao neprihvatljivo, a Dodik je naveo da je priča o asimetriji samo alibi za neuspjehe Bošnjaka i Hrvata da se dogovore o izmjenama Izbornog zakona BiH. Dogovor znači strane investicije, a i sad je valjda svima jasno ko blokira.
siti se napricali,,i stavovi su priblizeni...ja ko vas sastavi
Ovo je sve kao uškropljeno, sem jednog.
izborni zakon je priča da se glođe narod. Glavna je stvar ovih hoštaplera i stranih a i domaćih kako pelcovati narod. Nigdje u svijetu im to neide kako su zamislili
Nije mi jasno kako ovim bilmezima opozicije do sada nije jasno koje su šeme za uspjeh. Pa je li tesko stati iza stava Komšica, koji zastupa model izbornog zakona po presudama međunarodnog suda iz Strazbura i koji ima 14 tacaka za provedbu. Zasto jedina SDA stoji iza STAVA Komsica iznesenog prema Palmeru??? Amerikanci ocekuju isti stav i opozicije (sdp, nip, sbb i NS-E) za koga opozicija Radi??? Za Covica, ili Komsica???
Kakav Komšić
Jedini koji eliminise 3 BEGOVATA i zastupa građanski model...
Palmer rekao da će biti samo jedan predsjednik, i to Biden, a da će SAD izvršiti invaziju na BiH i pripojiti je EU i NATO-u do kraja septembra, uvodi se građanska multinacionalna država, po uzoru na SAD i neke zemlje EU, a građani će slobodno da prodišu, bez okova, stega i praznih obećanja.
treba izračunat hipotenuzu asimetričnog trokutistana i to vam je to!
Srbe boli briga za dogovor. Ionako nestajemo kao indijanci. Nikakav dogovor nas ne spasava. Bošnjaci sačekajte još malo. Srbi će sami nestati.
Na žalost ali je tačno, samo neće samo Srbi otići. Otići će svi kojima je dosadio takav život.
Zavadi pa vladaj
Migrante naseliti u 23% Bošnjaci ionako su počeli po fb pisati na arapskom sad će postati Arapi. Kad prodaju žene migrantima rodit će se Arapići. Tada će se zgaditi i Americi i tada će Bošnjaci biti opasani žicom, ostvarit će svoj vlažni san da budu Palestina.
Migrante naseliti u 23% Bošnjaci ionako su počeli po fb pisati na arapskom sad će postati Arapi. Kad prodaju žene migrantima rodit će se Arapići. Tada će se zgaditi i Americi i tada će Bošnjaci biti opasani žicom, ostvarit će svoj vlažni san da budu Palestina.
Tj Bošnjaci će prodati svoju djecu i sami će sebe uništiti.
haj ti uzepeovac idi da te gospa izliječi , nek ti usput pop istjera zlo i ućera dobro !😂😂😂😂😂