Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto jasno i glasno nekazete sta hocete, vlast bez ili sa ANP?! Recite da javnost zna, od koga trazite sta i sta konkretno, a ne tipicne izjave koje svak tumaci na svoj nacin. Trazili ste pojasnjene dogovora tri lidera a sami dajete izjave bez pojasnjenja!
Zasto ambasadori javno neosude Dodikove prijetnje ustava i zakona BIH, nego sve idu naokolo i daju tom istom Dodiku prostora za svoje ponasanje koje konstantno dize tenzije ?!
@Analiticar1992 vječno ćemo ostat rupa, hvala Bogu imam Šaharu i mogu gdje me pukne, ali u nas evo u BiH konstantno Ambasade vode politike, ovo je jedina zemlja kojom upravljaju Ambasade drugih zemalja, zašto naše Ambasade, i BiH i Hr i Srbije ne sole pamet Grcima, Talijanima, Turcima i svim ostalim baš me zanima, vjerovatno jer su Amabsade/Konzulati servisi za građane tih zemalja, ali evo u nas je to izgleda Ustavotvorna institucija.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kao i obicno licjemerna izjava ambasadora, vamo traze koncensus a vamo da se postuje ustav i zakoni.
Ovaj ambasador mi se ogadio od kada je poceo podrzavati derpe paradu . nek je on derpe, ne interesuje me . ali privatno mijesati , a doso je u Bosnu , nije u Americi i gost je , uturivati da je derpe parada ok i da ce je on stitiiti na sve nacine...gadi mi se.
Postupi po naredjenju! :-)
Proteste protiv Inzka. He has the power to remove Dodik, yet he does not.
Hebiga, ne mogu jasniji biti. Prvo formiranje nove vlasti pa onda parada ponosa. Dali su vam i datume, priča je završena. 😀
sam recite sa ili bez ANP i biće kako vi kažete i riješen problem
OVO SE NE ZNA KO PIJE KO PLACA HHAHAHHHAHAAHHAHA OVI GODINAMA ISTO, ONI TAMO GLUPANI GODINAMA ISTO, NAROD PUSI FURKU, SVE GO KRETEN!
hocee da nas zavade!
Ukoliko se želimo osigurati od nekog budućeg genocida, moramo imati svoju vojsku, obavezan vojni rok 12 mjeseci, spiskove za mobilizaciju i ratni raspored. Dosta je šupljeg patriotizma kroz komentare i forume. Srbija i Hrvatska imaju i vojsku i oružje. Znači da to imaju i bosanski Srbi i Hrvati. Šta mi čekamo, ponovljeni genocid?
Zastrašujuća je sila primitivne korumpirane većina. Ona je krčila put i ustoličavala svaku rdjavu vlast. Zločinom i korupcijom je pod zemlju i u tudjinu poslala skoro sve što je vrijedilo. Te beskorisne izjelica će uvijek biti uz one koji drže kutlaču kako bi se samo njima ulilo ono što se opljačka od vrijednih. Svoj anus će pokloniti svakom lažnom autoritetu kako bi došli do statusa koji nisu zaslužili. Naroda i prava su im puna njihova gnojiva usta.
Ovdje nije valjalo prije 100 godina, ne valja ni sada...
Sada će Bakir otići u Ankaru na konzultacije, sigurno će pronaći riješenje...
Pošto Bišnjavi jedini nemaju svoju vojsku na ovim prostorima, pošteno bi bilo od bosanskih Srba i Hrvata da prihvate pistojanje bošnjačke vojske. Dakle, uvesti vojni rok za Bošnjake i dozvoliti postojanje naoružane Bošnjačke Armije. A onda neka Dodik slobodno prati Srbiju i njene odluke glede članstva u NATO. Je li pošteno, jeste!
kukava ti nam je majka kad nam ambasade drugih drzava govore sta da radimo,mi nismo dostojni da zivimo ovdje.
tajko je od dvejtona
Cim dobijemo garancije za nastavak reformi u skladu sa vanjskom politikom, formiramo vlast. Jel` posteno?
e jbg sad valja podvit rep i izabrat mandatara ben anp 😂😂😂