Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj faca Bože... Niko da se skloni niko da se povuče niko da dadne šansu perspektivnim ljudima!
Evo iskreno ja sam neopredijljen glasac u potpunosti kome da ja dam glas onako ciste savjesti bez obzira u kojoj je stranci znaci interesuje me jedan čovjek da je obrazovan školovan harizmatican i da nema neku aferu?
Imam ja rješenje. Napravite jos 14-15 stranki pa da se vlast formira sa po 1-2 ruke po stranci, al svi imaju po par fotelja i narod ga ši-pu... Eto. A Smith da povremeno ishisteriše pred kamerama i ode do bankomata posle toga
Ma ja kad vidim ko sve sjedi, ne znam....prosjek godina 60, kako vas više nije sramota, samo gledate u telefone i kreveljite se bagro
Ma mrs sda djubre. Jos bi krali od naroda . H.ebo vam Bake svima gospoje
Vi ste nas dovde i doveli, bagro lopovska
Sda je puno učinkovitija kao opozicija. 👏👏👏. Srećom dugo ćete biti na to mjestu.
Ako je ko izdo Bošnjake onda je SDA, njihova borba samo za seku bakira i koš par tajkuna. Samo sto bosnjo brzo zaboravi
Na pitanje Zašto Vukoja bez dana staža u sutstvu? Zašto ne i Butigan sa 20 god. staža u sutstvu? Od Nermina i Dine očekujemo poznatu rečenicu: MI NISMO NAJSRETNIJI NEKIM RJEŠENJIMA ALI, BITAN JE KOMPROMIS! 😂🤣😂! umjesto te rečenice, IZAĐITE fino i kažite pogriješili smo izvinjavamo se neka ide makar dva imena AKO SMIJETE I AKO DRUGA STRANA IMA KOMPROMIS?
Sve bi to ok bilo da iste stvari nismo godinama gledali od vas. Nema razlike izmedju politicara. Sve su to isti brabonjci.
Zaimovic je miljenik hdz pazite se