Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mektic je jedan od rijetkih ministara koji radi svoj poso u sluzbi cijele BiH dtzave
Sexam Srbe u guzicu za 50KM/1h, a mogu i hrčka, mačku, prase , kokoš...možete i snimati
Ne diraj te Mektića mamu vam vašu. Čovjek legenda, pravi seoski domaćin koji će te ugostiti kao čovjeka ali ako mu među diraš glavu će ti skinut. Pošten upao u leglo zmija.
Pretuzno je za nas BH patriote da su nam najnormalnije stranke u drzavi jedan SDS i jedan PDP. Podrzavam i cestitam tim ljudima sto su nasli balans koji je u interesu svih nas u BiH, a neka je sramota sve tzv. Bosnjacke stranke koje se bave samo licnim interesima i dizanjem tenzija dok se ispod stola rastaljuju sa Dodikom i Covicem. Podrska Mekticu, Sarovicu i Crnadku, koji i jesu najagilniji ministri u ovom VM.
Samo vi slijedite Duduka i vidite kako to završi ... Zar stvarno mislite da imate bolje od Šarovića i Mektića . . .!!!???
Ma dajte molim Vas, sta sad treba preispitati!!!
Nevjerovatno, ovo je ljudina i posten covjek.
Kako su ažurni sa smjenama čim neko počne da radi za opšte dobro i da upire prstom na krupne kriminalce. Jad i bijeda poltrona.
Zahtjevamo smjenu Dragana Mektića ( GO SDS Banja Luka )
Pozdrav Bosno , jesmo glup ma preglupa nacija , hoćeli već jednom neko na nas baciti atomsku , bićemo mi i svijet sretniji
Srbi pomažem vam
Zakon se provodi na buraniji i sirotinji a na glavesinama samo glavu okrecu. Treba motku uzeti i istjerati sve iz fotelja i hebati im mamu na kucnom pragu a ne paliti zgrade i maltretirati posten narod po ulici
Mektiću su spremne ligure još samo da sjedne na njih,šteta nije bio loš.
I sta dobijamo sa Zakonom o suzbijanju genocida, evo ne smiju ni da primjene KZ BiH koji imamo usvojen i vazeci vezano za ne postivanje Ustavnog suda. Daja ba ne rise bezzze
bosnjak sam al.prije bi Mekticu dao glas za predsjednika nego Bakiru. covjek jasno glasno i konkretno kaze sta je i gdje skripi.
SDA je izgubila Srebrenicu, Bakir je bio u trezoru Zukic u dimijama al jesu li oni SDA i jesu li oni branili BiH
Sexam Srbe u guzicu za 50KM/1h