Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On se uvalio u Zavod, brata uvalio u BH Telecom, i sad po cijeli dan palamude i pišu statuse po FB. Patnja brate, tačno mi ga žao!
pusti priču Zahiraga nego podigni barjak na Romaniji
Po komentarima ovih jugobalija koji svim silama pokušavaju da se uvuku u analni otvor hrvatima i srbima vidi se da je mali broj istinskih patriota. Ako volim BiH, znači da sam nacionalista? Ako veličam ratne zločine, nisam? Objasnite mi molim vas vi što kritikujete komentar Zahiragića
Ne volim ga nešto ali ovo mu je pametno i sto posto je u pravu, a jedan je od rijetkih koji se oglasio. Jos samo da poduzme nesto konkretno po tom pitanju, odnosno da odnese neki žalbu, apelaciju isl vezano za ovo kažnjavanje
Nisam SDA, niti bi ikada bio medju SDA glooovama. Na stranu kakav je i sta je ovaj Haris, to je neka druga tema, ali moramo priznati da je apsolutno upravu sto se ovoga tice i mi moramo braniti ljiljane.
KAKVA Republika seljačino maloumna
Mi imamo izbor, kao omladina kao ljudi koji ce sutra ovdje zivjeti i cija ce djeca ovdje zivjeti.. ili cemo kolektivni svi do zadnjeg izbaciti sve ono sto druge vrijedja a nas ne ugrozava ili cemo svi otici i pizdu maternu... treceg nema ..
To je bila zastava Republike BiH,a onda je Alija I. ukinuo naziv Republika BiH,i uveo samo BiH.A manjem entitetu potpisao da se zove Republika samo jednog naroda.Zahvaljujuci Aliji I. i SDA imamo drzavu kakvu imamo.
Pa ajde ti mudonja uzmi zastavu i idi se slikati
u Srebrenici osvanule plakate ratnih zlocinaca i nikom nista! A Vi osudjujte svoje..Neka nam SDP i ostali kroje drzavu...a zrtve Srebrenice se spominju samo 11.jula....sramota
Bravo Hare
Vratite nam nase vjekovne ZLATNE LJILJANE ako se nekom ne svidjaju neka razgule tamo gdje nema LJILJANA. Ovdje ih je uvjek bilo i bice zauvjek
prvi put da sam istog misljenja sa Bombarderom.
Zasto Srbima ne smetaju Bosanski Ljiljani na Srbskoj Zastavi ? prije 10ak G je prisise i uhelacise nam Ljiljane na onoj Genocidnoj krpetini.Neko bi da mijenja Isoriju?razumijem ja njih kada kradu ono sto ima Povijest.
E nek' si nam rek'o.
O ne, jel ovo znaci da ce se ova teleca glava sad poceti sve vise i vise pojavljivati u medijima? Taman kad pomislis da ne moze gore nakon Dusanke Majkic.
Dobar frajer, steta sto je SDA!