Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haris Z poznatiji i kao megafon i glasnogovornik zelenih,veliki fantik i patriota na SDA nacin.Zaposlen u ZZO na izmisljenoj funkciji savjetnika upravnog odbora,za koji prima iznos od 1900KM.Opis radne pozicije:kritikovanje i degradiranje vlade KS,velicanje i uzdizanje figure Bakira I. na nivo idola i izjednacavanje stranke i drzave.Sve u svemu obicni dupelizac i zadnji uvlakac
Zahiragic se nasao komentarisati. Slika i prilika sda uhljeba. Od stidentskih dana po nekim asocijacijama, udruzenjima i expresan transfer na budzetske jasle, niti dana biroa, sve po konkursu i u skladu sa zakonom.
Allah te nagradio !
Drago mi bude kada vidim ovako jednog mladog momka poput Zahiragica kako daje lekciju starijim kolegama iz politickih krugova. Pozivam SDP, Nasu stranku i stranku Narod i pravda da oni pokusaju napraviti neki rezultat u RS-u i da se prestanu obracati javnosti istrosenim frazama i floskulama. Za razliku od ovih SDA i partneri su uspjeli nesto uraditi i bore se za povratnike..a ne pricaju samo suplje price iz sigurnih sredina poput Kantona Sarajevo.
@Idemo_dalje_ moj druže ne znam odakle da počnem? od milijardi za Srebrenicu koje su ušle iz inostranstva pa bi Srebrenica trebala svijetliti ko Las Vegas, ili miliona koje svaki nivo vlasti prebaci u svrhu "podrške povratku u Srebrenicu". pa gdje su ti povratnici u Srebrenicu i zašto nisu milioneri pored svega toga?Zašto bolan kad je SDA toliko dala tim ljudima? ili da se zanemari "ovu vreću zlata za mog Bakira"
Zahiraga s 20 i kusur godina ozbiljniji nego ovi fosili
Narod i gradjani daju svoje glasove SDA i najvise glasaju za ovu stranku koja ih moze najbolje prestavljati, braniti, jacati, izgradjivati i unapredjivati drzavu i stititi narod od svih napada i ugrozavanja, a nece gradjani da glasaju za stranke i partije koje samo lazu, izmisljaju, obmanjuju, zamajavaju prije svega sebe same, pa onda pokusavaju i narod da na taj nacin prevare. Gradjani su veoma pametni i mudri i tacno znaju za koga ce glasati i ko im najbolje odgovara u njihovoj zastiti.
Piatnje svih pitanja je "Da li ce Zahiragic uspjeti da nadmasi Kenjca(Genjca)" i postane vjeciti SDA uhljeb.
Ako komentari odrazavaju stavove njihovih autora, zasto Klix brise sve one pozitivne na racun Zahiragica, a istovremeno dopusta one uvredljive i vulgarne. Kad vidis da i jedan portal, koji bi trebao biti nezavistan, gusi glas naroda i slobodu izrazavanja misljenja, shvatis u kakvoj jazbini od zemlje zivis.
Zahiragić je jedan pravi i originalni primjer stranačkog uhljeba
Mali, ne jedi hovna
EVO NASEG KRMKA HARISA ZAHIRAGICA....BOSNJACKI DODIK
Kaka kurton pravi SDAov kurton romanijski jazavac ebali smo znanje sa ovakvim poromcima
Ovo je isto kao u Alan Ford-u
Jednom rijeci BILMEZ!
KOJA JE OVO UBLEHA??? SVAKO IMA PRAVO DA KOMENTIRA PO.RANU POLITIKU U BIH!