Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja lazovcina. Svi iz SDA lazu ko Vucic
Gledaj ovog bizona sto je ubadao ljude cakijama. I on nekom nesto govori. Jadna zemljo.
De da mi tu tvrdnju provjerimo. Šta je tačno slago? Navedi?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sarajevo propada, gaženje pješaka, ubistva, ranjavanja, pucnjave, paljevine, razbojništva, nasilnička ponašanja, dilanje droge, teške krađe, zimi zagadjenost zraka, nikakv odvoz smeća, izrupane ulice, neredovan gradski prevoz, prljave ulice, parkovi, neuređena atobuska stajališta, grad tone u sivilo, bez ikakve perspektive, dok kantonalni oci SDP/NS/NIP šenlučili po Dubaiju, zadužuju narod i kritikuju druge ne osvrćući se na probleme naroda. Najgora Vlast do sada.
Ništa se od toga nije dešavalo dok je babin vlad'o, a ovi s kockastom glavom dobili mjesto pod suncem. Da je normalno, ovi mlatimudani sa slike ne bi mogli ni u tramvj, a da ne govorimo o položaju u društvu i mlaćenju para da bi mogli sjediti po onim pušionama po cijeli dan i kenjati na kvadrat.
Nevjerujemo nasim politicarima .Ali vjerujemo Eupolu.DEEI FBau.Dakle pustite strance da ovo do kraja istraze...Nevjerujemo ni nasoj Policiji .Koja je Hapsena i koja je umjesana.Od njih ne ocekujemo Hapsenja .jer im je Vrh u Dubaiyu.Ovo sve treba Hapsiti i ne pustati iz zatvora dok se sve ne iznese na citstac.Oni ne mogu voditi drzavu i narod.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nesto pametno od Zahirage
Mali selefo-vehabija ne zna da je neko nevjernik ako jede sa 7 stomaka hey bosno suzo moja sta su nam desnicari iz susjeda i lazni muslimani iz bliskog istoka uradili sa bosancima…
mali ti si toliko dosadan ynaci ya mene nema razlike izmedju tebe i dodika samo sto si ti jedan veliki zeton
Odjbi zvaljo..
Njega nema imenom,al zato ti ima el baketa,a i ti gdje si tu si
Komentari tipa debeli bizon, čakijaš, kockasti glavonja ovo ono samo govori o komentatoru, uopšte se ne osvrće na ono o čemu se govori. Žalosno koliko mržnja vlada pojedincima.
je glavat, cakaijas, dupelizac, neznalica, bizon? sta je slagano
I kazu nasi Bosnjaci moramo glasati za NASU stranku SDA, onda pogledas ovog medvida i ogadi ti zivot!
treba za nasu al bez sda ehhehehe
Ovo prepucavanje SDA sa Dinom i obratno, je ogavno i sram me ko` su ti koji na nekakav nacin predstavlja mene jer, nazalost, imam takvo prezime da me svrstava u isti nacionalisticki tor😱Sram vas i stid bilo, dozovite se do tobe i prestanite davati te ogavne izjave😡🥶
Zahiragiću dosta raje te poštuje zbog hrabrosti ali budi hrabar i javno se zapitaj kako ti karteli nisu otkriveni i eliminisani dok je tvoj haver iz stranke Osmica bio na čelu OSE ne nastaju karteli preko noći da to javno osudiš tek bi stekao povjerenje ovako ispadaš totalni idiot.
Zahiragić je baš trebao ovim iz SDA. On će ih u metalni kovčeg sahraniti. Ne znam čovjeka koji ovom Zahiragiću, inače u raji poznatijem kao prva SDA čakija, imalo vjeruje. Sama njegova pojava i pjena oko usta dok govori, samo nepovjerenje stvara.
Konaković je ljut ne zato što i njega spominju u vezi s kartelom, nego zato što su mu propali planirani poslovi u Sarajevu.
Zahiraga nemoj im još i ti so stavljati na ljutu ranu.
i ti bi trebao sa njim u prdekanu, svi ste vi isti...onaj pistolj nosa, a ti cakije nosas...
A gdje je Sebijina diploma, tašnica i cipelice. Gdje su pare od Novaličevih Kineskih respiratora koji su pobili pola stanovnika BiH, a?
@1948….ti bas vjerujes u to da su ubili poæa BIH a isti respiratori fercerali u Madjarskoj bez probæema. Stvarno si priglup ako jos vjerujes u te bajke. Kako su ti samo mozak isprali.
Vepar popljuva sve ispod govornice dok valja gluposti