Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto Bakir rece ugledajte se na ovog intelektualca! Zahebajem se!
ne rwzumu ti nosnie sarkazam dok im ne nacrtas...tuga
Platice ti doktori da ohebes.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta je ovaj sebi umislio ???????* Pa ti ljekari imaju duplo vise skole od tebe i ti da ih uciš i pomazes. Ohani malo Anonimuse!!!
Ti si mali crni poslusni psic ovcar koji bezpogovorno slusa svog gazdu.
Jeli to fali tvojoj sefici ljekara da se moze izivljavati jer su je mnogi napustili na Kosevu
Što bi mu na ovo odgovorio stranački kolega Emir H. "Šta kažeš kokoški? Iiiššš!"
Bakirov junac. Divi mu glave
Gdje ste bili zadnjih petnaest godina vas dva krmka? Zašto Sebija izbaci 100 doktora i ko zna koliko drugih medicinskih radnika, a vas dva mulca sa ostalim SDA tivarima ni jednu ne probijeliste. Ako porodica NN misli da na ovaj prostački, čak i nasilno kriminalni način sruši ovu vlast u KS, onda su se teško preračunali. Gospodin papučar iz trezora je gotov, Ženska NN je vrlo blizu zatvora.
Vrati se u svoje selo i obradjuj zemlju.
Ovaj ni sebi ne moze pomoc, a ne nekom drugom.
Opet se ovo blato ljudsko petlja u nesto sto se ne razumije. Pa sa kupljenom diplomom dijeli šamare i prijeti čakijom.
SDA bigfut
Bizon
Još I'm i platu povećati na 721 KM
Da je tebe kako izbjec pametnjakovicu glupi.
Cim neko odluci da se bavi politikom znaci da je potkupljivog i kvarnog karaktera jer je u zivotu odabrao laksi put. Ako ste sposobni i inteligentni napravite nesto bez budjetskih jasli i vjetra u ledja. Hajmo sada dislajkovi od onih sto rade od 8 do 4 i voze audija na lizing.
i ovi što su "pozvani" su nečiji,tako da vam to svima pada u vodu. Što moja supruga nije pozvana sa biroa?Otac joj je dao život za ovu državu i grad,ali valjda nije u stranci i nema oca koji bi "pogurao" malo pa da ostane ili je pozovu! Napustila je državu kada je poništen konkurs za dom zdravlja prošle godine,tako da ovako javno je3em vam svima svu familiju
p.s. slali smo molbu za posao i na kcus gdje joj je otac radio do '93 i gdje je i poginuo...
De ti prvo nauči piš(a)t stojeći pa onda pametuj.