Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krkana veceg Sarajevo nema od ovog intelektualca
Iz pojma intelektualac, na njega se odnosi samo dio ..tele.......
Deplasirano je da oni iz SDP-a Harisa Zahiragića pokušavaju staviti u kontekst onih koji su kako kažu 'pobili hiljade pobijenih nedužnih Bošnjaka', dok se njihov predsjednik Nikšić na skupovima hvali da su na njihovim listama vojnici tzv. VRS- baš oni koji su pobili te nedužne Bošnjake. Nikšić još kaže da su mu braća pripadnici Vojske RS i HVO, a da mu nisu braća pripadnici Armije RBiH koji su svojim životima i tijelima branili agresijom napadnutu državu BiH. SDP Lažovi.
SDA je uvijek imala blagu anti-intelektualnu notu, ali ovo sa Zahiragićem su pretjerali... Dodik ispade uljudan i kulturan.
Ne čudi što poziva da se okrenemo Srbiji i Rusiji, vjerovatno vidi idola u sirovinama i kriminalcima tipa Kadirova i Prigožina, a i Šešelj-style mu očito nije mrzak
Jezik je najopasniji
Naš nestašni Zahiragić
Realan i posten odgovor.
On bi vama određivao kad ćete se kupati. Hej dokle to ide?
Daj krenite vec jednom raditi svoj posao!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja ne mogu da vjerujem da ovog iko hoće u stranku. Otpad ljudskog društva. Pa ja mu ne bih dala ni da se u biblioteku upiše. Koji neotesanac... 🙄
Bravo majstore. Samo da ti Bog da lijepo zdravlje.
znas li upalit to tandrkalo mater ti jbm seljacku
Kreten s laptopa bilježi u teku. Hahahaha. Koji kralj!
hahahahahahha da potpisem istu misao... stoe najgore masine od par hiljada maraka
vazda su me fascinirale ovakve i slicne slike nasih kvazi politicara sa ugasenim laptopom, a k'o fol ono nesto radi. zesca komedija
Moj Zahiragiću daj nešto novo. Nije se politika SDA valjda svela samo na borbu za vlast, vrijeđanje, inat, naslađivanje...Čime ćemo zadržati omladinu ovde? Čitaš li ankete šta omladina misli o ovoj zemlji? Žele svi da sele odavde. Zbog koga? Zar je išta bitnije od toga da konačno stvaramo optimizam. Dosta više neprijateljstava !!!
Gledaj Zahe glumi da zna čitati.
Zahko , kad te vidim dobiješ jednu klempu iza uha.. jednu brzopoteznu
gazija
U normalnoj državi Haris Zahiragić bi bio ministar Pravde i uprave, jer čovjek je završio Pravni fakultet Univerziteta u Sarajevu i bio jedan od najboljih studenata, te predsjednik Studenata UNSa. Nama su potrebni kadrovi kao Zahiragić koji su obrazovani i elokventni, a ne kao SDP kompromotovani kadrovi koji su sa kriminalnom prošlosti, nasilništvom i sa nasiljem u porodici. SDP kadrovi i članovi vole ukrasti, slagati i obmanjivati.