Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Već sam se zabrinuo gdje je ovaj.Vjerovatno ležao potrbuške i smišljao šta da izjavi.Eto nema niko važniji u toj stranci da da izjavu,već on se našao.
kažu komunjare nešto.. i evo pažljivo slušam
rjetko odvratan lik
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jest covjek odvratan.
Cuj debelog ☺️ remenkooo
Čakija lijepo je bilo ovih zadnjih dana kad nisi laprdao gluposti. Pade ti diler Stojinic pa malo radi guza, a?
Mrš više jadniče
Otkud SDA pravo da priča da su pobijednici, samo 220 000 glasova na državnom nivou??? NIJE NI 10% BOŠNJAKA ZQ VAS GLASALO???!
Kada vidis ko je alternativa onda tek vidis da je sda svjetlosnim godinama ispred svih iz opozicije. Ko je gledao elzinu na n1 morao je povratit. Koji kapacitet i dino niksic i forto sa njom misle vodit drzavu. Ustvari nece je oni vodit ni ako budu u vlasti to ce ambasadori radit oni ce samo klimag glavom i dizat ruke kad treba. Samo sda i df su im trn u oku ne neprijatelji i rusitelji drzave
O povracanju govoreci, ovaj cakijas i mahalas izaziva kod ogromnog broja Bosnjaka nagon za povracanjem i kad cuti...sad mozes misliti kako je kad progovori.
Eeeeee,jadni li smo,kada za ovakve glasamo
Gdje mu je brat sto vadi pistolje po carsiji
Niko nije kriv Bakiru sto nece integraciju u Evropu nego uporno gura Erdoganovu Tursku,a zna da zavisi od SAD tj njegova drzava da zavisi od SAD i da nema BiH podrsku te drzave nebi je ni bilo.Pokusavajuci progurati tj slagati Ameriku ala Vucic a hinjski podrzavati Erdogana i njegovu politiku u Turskoj SAD ce radije pomesti sirotoga Baketa nego dopustiti da jos vise sirotan zakomplicira stvar nego sto je vec
Tako je Zahiragicu
Junac muuuuuuuuuuuuuu
Mogu pričati Šta hoće ali gubitnici izbora da dođu na vlast to nije zabilježeno nigdje na svijetu .
Pa imas li imalo stida i srama uoste u javnost izlaziti,jos takve lazi pricati Hajmo polako se spakujte u zaborav i prdekanu
Bravo napokon ste skontali! Ako Alan Ford pardon Dragan Legitimni sa 4 mjesta u PSBiH to može tvrditi onda mogu i drugi! Samo tako.
Nema odvratnijeg lika, ako se ovo zove politicarem onda smo bas dotakli dno.
Zahiragicu- ti kao nesto… portparol … zauzeo busiju u odbrani Bosne???