Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zagorčić: Projekti zapošljavanja ne smiju čekati po ladicama..... Pa nisu u ladicama,vec u kantama za smece ............
nisu ni tamo,davno su guzice obrisane sa njima
Izasli bi mi svi iz krize ali nemamo gdje da odemo.
Ne mogu da vjerujem da si napiso nesto sto nema veze sa srbima i rs hahahah
Nemojte samo vi iz SDP-a o privredi molim vas...
Neki su gosp. Zagorcicu jednostavno naucili tako jer 2,0 i kusur god vazne projekte za BIh trpaju pod laticu. Iz njih vade samo one u kojima mogu pronaci sebe i staviti podeblju svoticu na svoj bankovni racun...
Gorući problem - nezaposlenost! Vala ko nađe riješenje za to i smanji bar 50% nezaposlenost u našoj državi ja mu kapu skidam :)
to je nemoguće kod nas... nakon 20 godina unazađivanja, teško da će se ikad postići... ali evo utjeha je kad vidim da ima nekih pomaka i volje pojedinaca, ako ništa drugo :)
Slažem se. Nezaposlenost je svakako jedan od najvećih problema, ako ne i najveći problem naše države. Riješavanjem istog, mislim da bi mnogo postigli. Podržavam.
baš... treba raditi na tome da nam omladina ostane ovdje... treba ih zadržati... podrška i od mene :)
Svaka casta na prijedlogu, nadam se da ce biti usvojen
Gosp. je apsolutno u pravu jer nekima je jos uvijek ostala navika da bitne projekte trpaju u ladice....naravno to su radili 20 godina..
Znaci ponovo se pocinje lazima, i narod obmanjivati, izbori se blize, nak se laze nek se laze, bit ce para narod ah ovaca ima dovoljno za sisat.
ovaj nevjeruje sam sebi sta prica ;-)
to vec godinama pricate!
Bjaaaaaaaaaži bleso,hebeni....prodao si fabriku duhana Mostar za staro željezo,majmune u centru duhana prodao si fabriku....mazlume jedan...
ne smije čekati po ladicama... treba te pare sa projekata odmah uzimati. a ne cekati da onaj sto dodje poslije tebe na vlast uzima. zna zagorčić neće biti na vlasti dovijeka....
Najludji citati politicara :D http://www.youtube.com/watch?v=T7FIrq2Sa9c
Kad ce taj narod shvatiti, zaposljavanje nije problem, problem je narod i mentalna zdravost naroda. Gdje ti vidis problem u zaposljavanju kad je narod proaktivan i prispio?
Primjer ne prispjelog naroda: Voli hitlera, mrzi homoseksualce i jevreje.
Kad ce taj narod shvatiti, zaposljavanje nije problem, problem je narod i mentalna zdravost naroda. Gdje ti vidis problem u zaposljavanju kad je narod proaktivan i prispio?