Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vode nema, kanalizacija popucala, vazduh pun otrova, malo teritorija, siromastvo.. To su Bosnje
Ne protestvujete, znaci dobro vam je. Dosta vise sa tim otrcanim floskulama.
Sto se tice zagadjenja po bilo kakvim PM cesticama Lukavac je na prvom mjestu. Politicari kalkulisu po pitanju najveceg zagadjivaca GIKIL-a i naravno nista se ne desava i moji prijatelji i komsije umiru od kancera... Nije meni cudno za politicare vec za moje lukavcane sto tolerisu zagadjivace! Sta to treba da se desi u nasim glavama, pa da konacno uzmemo stvari u svoje ruke i zaustavimo sistemasko unistavanje cijelog Lukavca?!!!
ma napravite još zgrada u Sarajevu, a poslije kmečite da su vam auti krivi za zagadjenje.........cccccc........ :(
Nije širom BiH, nego širom Bosne. Mi u Hercegovini nemamo tih problema!
Zašto radi samo instrument američke ambasade? Šta je sa ostalih 5 u vlasništvu kantona Sarajevo? Zašto su ugašeni već mesec dana?
Gusite se i umrite u svojim govnama!
Za to vrijeme u novom nacrtu budžeta KS smanjuju se sredstva za tu svrhu i informacija da su u prethodnom ista ostala neutrošena i preraspodijeljena su u druge svrhe.Takođe se najavljuje povećanje cijena plina itd. Pa šta reći na to?
Izgleda da je cevabdzinica Zmaj imala dosta posla sinoc, dok je jutros ovoliko zagadjenje :'D
Ljudi u gaćicama hodaju po kucama i stanovima, znate i sami.
A vidi Muju kako se gusi u Fekalistanu Ahahahahahaha
Ima li u novom budžetu grada sarajeva nešto za zdravija pluća građana?
Pročitajte u Oslobođenju kako esbebe uslovljava Ljevicu (DP,DF iNAša stranka)u TK-u da i PDA (Kukić i kompany) uđe u vlast ! Neće avaz pisati o tome..
smrdončića išćerat iz zemlje