Dodik posjetio Biljanu Plavšić
0
Zadovoljna odlukom Haškom tribunala
Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pominjanje imena Biljane Plavšić, a pogotovo pojavljivanje njenih slika, vraća me u najgori period moga života : stradanja, patnju, uništavanja svakog oblika života srpskog naroda. Za tu zlu ženu smo saznali za vrijeme rata, bila je jedna od medijskih kraljica rata, a društvo su joj pravili Radovan Karadžić, Slobodan Milošević, Franjo Tuđman, Alija Izetbegović i kompanija. Taj period je za sve narode bivše Jugoslavije bio jedan od najgorih, a pomenutoj ekipi nikada nije bilo bolje. Da baka ima imalo morala, ubila bi se pred spomenikom Petra Kočića – stvarnog borca za slobodu sprskog naroda. Da smo mi normalan narod, mi bi naše krivnike osudili na doživotnu robiju, prethodno im oduzevši svu imovinu koju su nakrali za vrijeme i nakon rata. Neki će reći da baka nije krala. Možda nije krala materijalno, ali nam je isisala dušu, a to je gore. Kažu da će doći za Svetu Petku, ostaje nam da se nadamo kako će naši sveci biti bolji od nas samih.
Dodik je samo otisao u posjetu da je malo guzi jel se ona pozelila cune bosanske.
Ovo je velika sramota Haškog tribunala .... Agresija i genocid na Bosnu i Hercegovinu 1992-1995 nikada ne treba biti zaboravljen, a bio je kolikogod to Srbi i ostatak svijeta htio izbrisat i zaboravit. Al, zato Dragi Allah ce sviju napomenuti o tome na Buducem svijetu, inshallah...
baba je pod stare dane huskala na zlocin
Samo jedna cinjenica za tebe!\" Ova UBICA je dokazala svoje obrazovanje kada je zapocela svoju zlocinacku misiju. Ona je UBICA, nista vise. Priznala je svoju krivicu, pa vi sami odlucite dali ce te se njenoj slobodi radovati ili stiditi? Cemu se glup raduje, pametan se STIDI !!!!!
zar se i ona diže na pijedestal pa zar nije priznala genocid i pokajala se? Uvijek se slavi poraz-kao i Kosovska bitka
Hehe, a tko majmune hoce sa vama srbima....reci, tko...od Vardara do Triglava, svi bjeze od vas cigana/srba! Jadni vi, majku vam genocidnu!
UHHH, sto mi niste prije javili, kad dolazi dodiCK! DA GA DOCEKAM....
dabogda od najgore bolesti umrli svi sto podrzavaju ovu kucku. LOLLLLLLLLLLLL @ slobodnu \"republiku srpsku\" boze sacuvaj jadnika ovih
Dok se svi narodi svijeta bore i natjecu u demokratiji,postenju i cestitosti nasi cigani iz Rusije se bore i natjecu u pravljenju i velicanju zlocina. Ovi bosanski Srbi se ne razlikuju od svinja ozbiljno se treba pobrinuti oko nihovog daljnjeg boravka u Bosni.
Pricajte vi sta hocete, al\' ja se jos uvijek palim na nju i kresnut\' cu je ako mi se ukaze prilika!!!
POTPUNO SE SLAZEM SA PRIJEDLOGOM DA SE ZABRANE KOMENTARI NA OVAKVE CLANKE!!! POTPISUJEM DAJTE SAMO DA SE KOMENTARISE SPORT I SLICNO,A AKO I TU KRENE PO ZLU KAO OVDJE,UKINUTI I TU KOMENTARE. PA OVDJE JE DOVOLJAN JEDAN BOLESNIK(moram navesti primjer akademika ili raznih cetalja),PA DA SVE ODE DODJAVALA,PA JOS KADA UDARI DRAGA DIJASPORA...ODE SVE K VRAGU.
hajde nece ova jos dugo...ako i ne krepa prije nego sto izadje...a gore joj je u republici srpskoj nego tamo u haagu...tamo joj je komotnije bilo nego u ovom jadu i cemeru
Da li ste se vi moji dragi sunarodnjaci dosada upitali ko je platio troskove puta ovoj gospodi do Svedske i nazad.Naravno da niste! Koliko se gladne dijece moglo nahraniti i skolovati za te pare. Bitno je samo pisati bljuvotine o jednima, drugima i trecima. Dok nam djeca gladuju, pametne glave nas napustaju da bi unaprijedile druge drzave, u ovoj zemlji ostaju jadni i bijedni i kriminalci. Dali vi mladi i stari koji pisete ove komentare znate u opste kako je to normalno zivjeti? Mislim da necete ni znati dok ne prestanete sa ovakvom retorikom! Neka vam je Bog, a samo je jedan, u pomoci!!!!
pa sta drugo nego da je dodik njihov otpadak