Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta sad serete jel ih birate , birate , a svima vam je iz ponizenja protestovat, zato sjedeite uz komp i gutajte govna dok vam godine prolaze
Dao bih ti 50 pluseva da mogu
biraju ih nepismeni penzioneri i seljaci, a ne mi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Imam jednu poruku za naše političare...Ako je društvo bogato i uređeno, u takvom društvu je sramota biti siromašan. Ako je društvo siromašno, u haosu i korumpirano u takvom društvu je sramota biti bogat - Konfučije /Confucius/ (551-479 prije nove ere)
Koja je ovo stranka pobjegulje Damira Arnauta, cetvrta ili peta. Samo da ostane na budzetu. Ko se javlja sa ovakvim pitanjima, najveci hairlija od budzeta.
Za rad iz šupljeg u prazno
bravoooo bh!!!!
ma ja bi im jos poveco ocam :)
Nemojte tako pa kako kazu ovi nasi uhljupi politicari krenulo nas je raste GDP ,ekonomija se stabilizuje ,nezaposlenost opada imaju statistike,kazu...dok god glasamo sistemom nas je nigdje nas nece biti..i u ratu je bilo nas je i taj te je prvi izdao. Bolje da te ubije " njihov" odma ,nego da te nas tiho ubija godinama.
sad treba baciti prašinu u oči i formirati komisiju za zvezde granda uzeti koju dnevnicu, uhar je ,nek se doda na ove sa sluz. puta u srebrenicu
Boli me ku..c.Otiso sam u Cemeriku zbog lopova.
Boli me ku..c.Otiso sam u Cemeriku zbog lopova.
Naravno, i onda se pitaš kako vozi dobro auto, kako ide na ljetovanje i zimovanje po 10 dana, kako se djeca skoluju po londonu.. E pa eto tako, preko naših leđa i mizernih plata. Jesmo li bolje i zaslužili?
Haj'mo, 1..2..3..bleeeeeeeeeeee, bleeeeeeeeeeeee, bleeeeeeee ovciceeeee...bleeeeeeeeeeee..
bbbbbbbleeeeeeeeeeeeeeeee
Tako ste birali sada neka nas j*** kolektivno
Nije ovo ništa. Zamislite koliko se love valja a za to niko ništa ne zna. Glasajmo ponovo za iste!
statistika kaže godišnje samo na uvoz preko 7 milijardi. prihodi od PDV-a preko 5 milijardi. iz dijaspore 3 milijarde legne za godinu. i onda kaže vlada nema se za penzije.
Ja i??? ovi i slični podaci svakodnevno nas pogađaju u lice i ništa se ne poduzima.Koga interesuje može po internetu svakako pronaći ove stvari,sve je transparentno...
nista dok se narod ne digne, i sjevnu kuka i motika