Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ad mislis da skines onoga lopova čauševića sa njesta dir. uino
bezi u k....
Blizei se dan kada ce i HB biti oficijelno ustanovljena. To je za BiH dobro. Nema u ovoj zemlji izdaje ima samo onih koji ne vide stvarnost i onih koji hoce da kontroliraju sve. Nema od toga nista.
najbolje da nikada ne progovore i da se ,,u ime naroda\'\' nikad ne dogovore zadovoljni su svojim nadređenim i oni njima a dok je nar-o-o-o-da bit ce i vune
A i njima ovdje da ostane avlija gdje niko neće dirati u njihove lopovluke i ono što su pokrali. E moj Alija šta si rodio i odgojio i sina i stranku. Orećeš li se mrtav u grobu?
bilo je Bosne i prije klempe bice je i poslije. A klempo ce zavrsiti kao i svi ostali klempavi prije njega
Izrod klempavi sada daje i Herceg-Bonsu da bi zavrsio legalizaciju RS, da mu Hrvati ne prave problem u skupstini.
Bićete zapisani crnim slovima u historiji Bosne kao ljudi koji su kreirali početak raspada ove države. Pogotovo ti klempo, bošnjački izrode.