Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HARISE nemze tako jel srbinemogu dadobiju zemlju koju im je obecao beogradski sabor . ako se popise imovina BOSNE I HERCEGOVINE SVI VLASNICI ZEMLJE BILI SU BOSNJACI JER U TO DOBA HRISCANI SU BILI SAMO SLUGE I NISTA VISE JEL STVARNA HISTORIJA KAZE DA OVI KUFERASI NIKAD NISU IMALI NIKAKVO VLASNISTVO IZUZEV NA NATALITET KJI SE RODIO PARDON I Z R O D I O !!!!! CAST I Z U Z E T C I M A ??????
Sve ćeš ti dodo potpisati i šta treba i šta netreba,što sada dolaziš u sarajevo,kad je teheran,ja u b.luku ne bi otišao ni da mi život zavisi od toga,jerbo svinjska kuga vas ubi,znao sam da će te nam vi donjeti boleščure u federaciju.
Dodik je car. Kad cemo mi Bosnjaci imati nekog kao sto je Dodik?
Neprihvatljiva je realnost da genocidna tvorevina postoji i da je ti predstavljas! Nema rs i nije nikad imala nista legalno u drzavi Bosni i Hercegovini,neg kad ce tebe debeli iza resetaka?Kak ti fino koristis i pljackas drzavu BiH-nu zato sto jos postoji genocidna tvorevina,cek jos malce pa cemo vidjet svu priviligiju koju imas ti,tvoj sin i tvoja fasisticka lopovska elita iz rs-ke! BOSNA4EVER!
naravno da su za rs neprihvatljiva jer je tim rs sastavni dio BiH
@ Akademik je 100% upravu! Sva raja zna da ne bi K-Sarajeva i nasih murijaka, ne bi danas Duduk laprdenjo.... steta sto ne pustise da ga Garic ne rokne (onaj brko SDS Doboj), pa je sad njega rokno Duduk.... al dolijace i Dodik pred cijev
Komentar na naslov! Ako su tebi neprihvatljiva bonska ovalstenja samo da bi ti mogao hapati onda si i ti neprihvatljiv u BIH.
@CETO- FAŠISTO PITAJ TI DUDUKA-DODIKA KO GA JE HTIO ROKNUT METKOM U ČELENDRU PRIJE DVIJE GODINE, KADA GA JE OD SIGURNE SMRTI SPASILA SARAJEVSKA KANTONALNA POLICIJA! EEEEEEEE JADO JADNI, PA DA MI BOSANČEROSI HOĆEMO, MOŽEMO UČINIT DA DODIK VEĆ SUTRA NESTANE SA LICA ZEMLJE, ALI ZAŠTO DA DIRAMO BUDA.LU I JADNIKA KOJI JE PRAVI KLAUN I ODLIČNA DVORSKA LUDA, A TO JE SVAKAKO NAŠ DODIK-DODO ;-) AAAAAAAAAAAAAAAA HA HA HA HA HA!!!!! :-D :-D
Sta hoce ovaj bik prudonja poznatiji kao prdonja Moby Do Dik? Sipu ga mile!
je li ko video cetu? a tu si bre lajkovacko krme,dosao na sarajevo x da siris virus,pa znas li bre da je nama Bosna zapad,kako si bre covece uspeo da se obrenes na zapadu a zakuzenen kao meksicki uginuli krmak.
SIP-a hapsite traktoristu, vrijeme je, opljackao je posteni narod. Nemoj te dozvoliti da pobjegne i odnese nezakonito stecenu imovinu.
ovaj je definitivno, puk\'o
Najozbiljnije pitanje, el znate neki ljek ili preventivu za stomacne gasove? Ne pijem alkohol samo ponekad,ne uzivam \"duhvan\" ne drogiram se. Dali ima neko ko studira medicinu?da mi da adekvatan odgovor. Izbegavam masno,jedem samo piletinu,ribu od mesa. Ponekad deset s\'lukom. Pogusih ove na poslu,a i u kuci se bune,pa rekoh ako neko zna adekvatan odgovor da mi pomogne? Ooo da,za politiku me boli +acku. Svi smo mi izasli iz one stvari,poneke su donele rode.
Normala da ti je to neprihvatljivo zato sto te samo on moze i smije vuci za taj ruzni nos dodika na vrbu
sve budala do budale ovakva ludacka vlast nije ni u domorodackim plemenima majku vam opancarso guslarsko kalosarsku