Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa evo neka novinari plate vještaku da izađe i procjeni !!! I imaće novinari pravu informaciju koliko realno košta. Neka čovjek napravi nalaz procjene radova. Odokativno ko laik - meni se čini max 150 milja da leti!!!
nisam protiv cijele SDA ali ovi lopovi su dno dna evo na olx gledam kuce i ne mozes da vjerujes u bezobrazluk i lopovluk
" platili blizu 600.000 KM,obnova 659.420 KM" Dajte lijeka i ljekare,neću skupe neimare...
adaptacija je uvijek skuplja od nove
Eh narode neka vas pljavkaju nacionaliticki kriminalci. Bolje niste ni zasluzili. Kako glasas, tako ti se vrati.
Ovo od miline sravnati i na novo . Ne može se pita od govana napraviti
seljačina od ilidžanskog načelnika se mora ugraditi u cijenu, sve proda arapima za sitnu buraniju ccc
Rekonstrukcija je uvijek skuplja od izgradnje od temelja. Poseban izazov predstavlja rekonstrukcija kulturno historijskog nasljeđa, sto ova "Vrtlarska kuca" jeste. No, to ne sprecava da se provjeri i utvrdi stvarna cijena kostanja, 650.000 nije mala cifra. Vijecnik je trebao dati pola cijecnickog pausala vjestaku koji bi ovo priblizno procijenio i tako bi imao i uporiste u strucnom misljenju, ovako nema efekta.
Ovo je posao za tuzilastvo ,a ne za vjecnika.
Kad moze nacelnik sinu uzeti zgradu kod doma zdravlja na Ilidzi sto ne moze i ovo ? .....bem ti ovaj sistem i lopove u vlasti koji su najgori
Pa bolje da su kupili kiosk, jeftiniji je 400 hiljada :)
Da se hoće sjetiti ove sahtove na cestama glavnim da podignu i brzu cestu da renoviraj kao po makadamu da vozis.
znaci jedna trafika i jedna rekonstrukcija kostaju 909 420KM i vi se pitate gdje su nestale pare od donacija, ...milijarde, kada ovako drsko otimaju od naroda, ....eno ih na Bjelasnici u apartmanima, eno ih u po pet stanova u familij
Senaid MNemić - Virtuozo.
pa dajte predmjer i predracun radova koji su sastavni dio ugovora pa da vidimo po stavkama , ako narod placa valjda ima pravo i da vidi sta placa?
jesmo li se mi za ovo borili , da SDA ovako krade ? Kaze Sefik danas da su nas oslobodili , jesu oslobodili su nas postenog i dobrog zivota!
ovo se sve moglo renovirati zaboko 100 hiljada ali sda bagra se mora ugradit
Predratni Bjelasnicki kozojeb Memic finansihski rastura kako mu se cefne.Sto nece kad mu je blizu Vrelo Bosne pa ima da zahvati koliko hoce.
Sta se bunite klosari izađi te na ulicu samo tu serete nesto danas borci bili niko nije izašao da podrži te ljude par ljudi sa strane i ja bili