Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix bas dobar keš uzima od SDA. Ali uzalud trud svirači. SDA je zavrsila karijeru u Sarajevu
do jučer su dizali u nebesa trojku ali sad kad pišu "protiv Sarajeva" uzima se keš. znači do jučer su uzimali keš od nekog drugog ispadne...ili su samo neutralni po ovom pitanju, nejse. ponder nije pravedan i Sarajlije su pokazale svoje pravo lice i šta misle o ostatku federacije kako je aktuelna ova tema. ne postoji Bosna i Hercegovina zbog Sarajeva već Sarajevo zbog Bosne i Hercegovine.
TK je jedina administrativna jedinica na svijetu gdje kriminalac je postavio ministra zdravstva,MUP-a i informisanja u doba pandemije. Da nesreća bude veća Kukić je ponovio krivično djelo i ponovo je presuđen na godinu robije a poslodavac je ovoj dvojici i oni ga slušaju kao curice bez obzira na američke sankcije
Vi ste glupi ljudi
Tuzlanske seljacine i papcine, svaka druga rijec im protiv Sarajeva a zivotni san im doc u Sarajevo makar na vikend pa slikat storye za Instagram. Bijeda i sirotinja. Tuzlanki kad kazes da imas stan u Sarajevu, sama se skida.
Samo ravnomjeran razvoj, da se u svaki dio drzave moze doci modernim saobracajnicama, a ne da se npr. prema Bihacu i Tuzli mora voziti 40-60 km/h zbog prolaska kroz naseljena mjesta, umjesto da su se uradile obilaznice i ako ne auto put, onda bar kvalitetan magistralni put sa prosjecnom brzinom 80-100 km/h
Hmmm 500 miliona manje za TK za 15 godina. Znaci lagano autocesta TZ-Orasje i poveznica sa Evropom i jos jedna recimo TZ- Raca ali u stvarnosti pare su date za jedno 187 udruzenja u KS. A mozda i nisu, jer profesor u skoli u Sa ima 1500 platu a u TK 1000 a veknu hljeba, litar ulja itd.isto placamo svi.
Hehehe Opet ispade da je SDA donijela dobru odluku heheh
Ovo pitanje se povpaci vec 15g. Raspodjela mora biti ravnopravna ili ce se naci drugi nacin, manje popularan, to rjesavati
Pa bolan skini se s'lahkih droga pa ces mozda shvatit da kad rusis glavni grad rusis drzavu.Jos jedina svijetla tacka u BiH koja je preostala od ovih podivljalih nacionalista,tornjaka...Jos ovo ugasi i laku noc Bosanci i Hercegovci.
Znači onaj ko uzme kredit za razvoj treba onda i da vrati taj kredit a ono što kukaju za njih napraviti fond solidarnosti pa opet to vraćati za njih. Ma Jel živ bio.
Ašićare političke prljave igre SDA mafije, niko nije dalabu više da pada na seljačke fore. Niste više dorasli, te igre su mogle proći 90 tih
Svi pričaju o nekakvim analizama a niko od njih nije dao podatke ko koliko uplaćuje poreza . To treba uzeti u obzir kada se dijele pare . Znam da mnogi koji nisu iu kantona Sarajevo moraju glasati za ovaj zakon jer ako ne glasaju oni gube svoje glasače ali zar se mora dati pare Posušje i hebeno Lištici koji uplaćuju u federalnu kasu 29 puta manje poreza.
Čudo je koliko se naši političari bore za narod koji zastupaju, ma to bi krvi dalo ako treba i odreklo se svih primanja i benefita.
Jest vam žuti kost bacio.qurac ste vi od stranke.
Da bi sarajlicama da se bogate na tuđoj grbači. Zato treba teziti decentralizaciji Federacije u svakom pogledu. Ceka se banda dosjetila da KS uzima vise nego mu pravda dozvoljava. Sve politicke garniture su krive koje su to dopustili. I Olovo je stradalo pa sta je dobilo?
Decentralizacija????Narode prvo naučite sta je pojam kanton....koji ima totalnu autonomiju sud,tuzilaštvo,policiju,itd,itd ...kakva crna decentralizacija kada je Takvo stanje VEČ SADA ...SSMO PTO POLITIČARI PRIČAJU ONO ŠTO NJIMA TREBA I BACAJU KOST MEĐU GRSĐSNIMA....VSŠI KANTONI VAS PLJAČKAJU...TJ POLITIČARI
Seljacki bezobrazno...Raspodjela treba biti po sveobuhvatnoj potrosnji u svakom kantonu, nakon cega bi isla preraspodjela slabije razvijenim kantonima.Sve ostalo je atak na Sarajevo koje ce znati izboriti se sa ovim papalucima.